keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Crossfit Helsinki 2

Ke 22.9.10

Voi jessus että voi hotellihuoneen kylyppäri haista vehkeelle ku siellä kuivattaa painikamat. HYI_saatana.:D

Klo 17 suoraan suolakaivoselta Der Sepon kyytiin ja auto kohti Crossfit Helsinkiä. Lennossa paleo-henkinen ruokailu eli Liiterin jugurttia, salamia ja kolomio-pullaleipää.:) Otettiin lämmöt ja sovittiin Väinön kans, että katellaan rinnalleveon tekniikkaa.

- RV 3*40kg (polovilta), 3*50kg (maasta), 3*60kg (kyykky), 1*70kg (kyykky), 1*80kg (kyykky), 1*90 (kyykky), 1*100kg (puoliraaka), 1*105kg (puoliraaka), 1*105kg FAIL, 1*80kg (kyykky)

RV:n veto alakaa olleen kunnossa ja rauat 100kg asti tulee helpohkosti ylös, mutta kyykyissä meen ehkä "turhaan" liian syvälle ja jää ylöspäin tulevasta "pompusta" tehot pois, kun muutenki tuo mun kyykky on jo pullonkaula..105kg:ssä oli sitten lähes raakana, jolloin painot ei enää nousekkaan tarpeeksi ylös ja tanko jää abaut tisseille, eikä kaulakuoppaan. Eli jatkossa pitää keskittyä tuohon optimaalisemman kyykyn hakemisseen yhistettynä tangon kiinni koppaamisseen. Sekä vetovaiheessa "taaksepäin" hyppäämiseen.

Sitte spesial-WOD aikaa vastaan
3 kierrosra
- 500m soutu
- RaakaRV 10*60kg
- 7 voimavetoa (muscle-up)

Aika 14.34.
Eka kerta ku pääsi oikiasti tekeen kunnon WODin muscle-upeilla.
Souvut alle 2 minuutin, RV:t putkeen, muscleupit yksittäin mutta tiukkoina ja iliman yhtään failia. Välliin tuli puuskutuksia ja juomataukoilunössöilyä. Hoksasin myös yhen tekniikkajutun muscle-uppeissa, ku ennen vetoa aukas kainalot nii sai hieman enemmän tehoja vettoon.

Vaikka tankkaus ei ollu optimaalista niin mukavat setit. Der Seponki RV:ssä kova potenttiaali. Ens viikolla alotettaan sitte vähä enemmän fokusoitu Crossfit Strenght Bias, eli tarkotuksena on, että woimat kasvaa cardion kärsimättä.:)

2 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Oi näyttäpä hyvältä, joo paleo henkinen ateria :)

jlindenwood kirjoitti...

Joko sulla alkaa reissuhommat hellittämään vai jatkuuko kuinka pitkään?