perjantai 3. syyskuuta 2010

Uleåhalli-herkkua

To 2.9.10

Liikkuvuus-WOD: lonkankoukistajat ja selän siltaus...hyi saatana, että oli hankala asento mulle. En varmasti ollu 4minsaa per puoli. Päälle vielä 10 syväkyykky-liikkuvuus

Pe 3.9.10

Pesue mummolaan ja suoraa töistä Jockin ja Brüder-Koalition kans Ouluhallille.
Lämmöt, jonka jalakeen työntö-tekniikkaa lähtien 50% maxista, 2 toistoa (toinen raakana rinnalle, toinen kyykyn kautta). Mulla rinnalta saksaten.

- Työntö 2*50kg, 2*60kg, 2*70kg, 2*80kg, 1*90kg, 1*100kg, 1*105kg
- Etukyykky 3*90kg, 4*3*100kg

Työntö ihan ok.
Tuntu liike räjähtävämmältä ku esim. edellisen kerran ennen marttia. Veto tulee nyt ehkä lähempänä roppaa. Ehkä. Rinnalta ylös-työnnössä ja saksissa vielä varoja paljon "isompiin" liikeratoihin. No, PR-rauat kumminki ongelmitta ylös. Ens kerralla lisää.

Sitten WOD:
"SQT"
3 kierrosta
10*40kg Ground-to-Overhead
~100 jaardin viivajuoksu, 50 jaardia sinne-ja-takas kahesti

Speksi 42.5kg, muttei ollu tarpeeksi 1.25kg kiekkoja parilähtöihin nii otettiin 40kg, ja juoksumatkan speksi 200 jaardia, meillä oli "keihäänheittöseinältä" voimistelualueen verkkoaijalla olevalle katsomolle *2, eli varmaan yhteensä ~100m.
Aika mulla 2:45. Tein nostot raakatempauksina, mikä oli noppein tapa, viimesessä sarjassa alako jo tekniikka rakkoilee. Viimene juoksu niin jalat ei menny kovempaa vaikka halusin. Keuhkot teki kyllä maksimisuorituksen pitkään aikaan, putket huusi iliman ohessa hoosiannaa. Fran-tyyppinen pikamatka ja sai kyllä kerätä tovin ittiään.

Synnynnäinen-atleetti Jock veti kans hyvin, kahiat voimavarat takana ja Koalitio parantaa joka kerta. Hyvä reeni.

6 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Ooohh, ihan älytön aika!

jlindenwood kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
jlindenwood kirjoitti...

Niin tosiaan, kun saisit tehtyä tuota työntöä kerran viikossa niin 120 kg ei olisi muutaman kuukauden päästä kummoinen juttu .... raamit löytyy siihen.

Näätä kirjoitti...

Sutee! Matka oli about 100 metriä, ei 200 jaardia niinku speksi! Raalla oli sen verran juoksioita, ettei alettu säätään. Hankalasti merkkasin, nyt korjattu.:)

Joo varmaan ois rahkeita, mutta vaatii palijo töitä. Nyt ku paini-reeniajat aika perseestä (ainaki Syyskuun), nii tullee varmaa painonnostua otettua. Ollu kyllä mukavaa.

Tikitalk kirjoitti...

Eikö ollu mukava treeni tuo "sqt"! Nyt vaan painonnosto/voimannosto liikkeitä ku et pääse painiin, nii metconitki kehittyy. Painiessa nuo maksimivoimatreenit on sitten hermoston kannalta vähän kinkkisempiä..

Näätä kirjoitti...

Joo oli tosi hyvä reeni! Saa vejettyä urku auki, sykkeet oli iha tapissa.

Jep, ei Syyskuussa pääse kovin palijoa painiin nii koitetaan hinkata voimatasoja ylöspäin. Mutta aina meen painii vaan ku pääsee..:)