maanantai 25. lokakuuta 2010

Ilta-BJJ

Ma 25.10.10

Pesuetta nukkumaan ja ite Teh Salille.
Kotibrassi veti vaikka oli vähä rampana, lämmöt ja drillailua jonka jäläkeen katottiin sen lempiswiippi halffista. Ollaa halffissa tietty kylellään, kaverin toinen olokapää kontrolliin ==> underhook ==> polovella anal intruuderia ja kaivetaan kaverin lieve/vyö haarojen väälistä ja toiselä käelä toisesta polovesta ja swiip. Sitte positiopaineja halffista. Pystyssä mallattii palomiehenpyörän voimaversiota.

Sitte 8min paineja pystystä. Tomin kans tiukkaa settiä, mutta aina se jonku alistuksen kaivaa. Ex-puusepän kans railakasta ylös-alas myllyä, lopussa kaasutankki aika tyhyjä. Sitte vielä yks 6minsan kevyempi paini.
Jollai voorumeilla o huueltu, "että miten Brocki kaasuttaa parin minsan jäläkeen?!?"...no, jos sen kokoset ukot vettää täysiä vaparia muutaman minsan alasvienteineen, lyömisineen ja painineen nii ei mikkää ihime jos kaasuttaa varsinki ku ottaa vielä usiamman nyrkin päähän. Mutta onse Velaskes eri mies.:)

Hyvät setit oli.

2 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Katoittako Kill Armanin?? Meikäläisen "oppi-isä" Monsalve siellä hymynaamalla pyöritteli turistia. Kylläpä tuli kauheet bjj/lukkopainipoltot!! Liekkö vuodenalusta comeback.

Nimim: itekki roikkunu monsalve triangelissa:)

Näätä kirjoitti...

Iliman muuta comeback! Hyppäätte Jlindewoodin kans remmiin. Nyt vaan oikialle salille..;)