lauantai 23. lokakuuta 2010

Lukkopaini + Vappaaottelu

La 23.10.10

Salin avajaisviikonloppu jatkuu, aamulla lukkopaini. Eilisestä kylet kipiänä ja pikku puristus mistä tahansa särki.:D

Mutta lämmön noustessa jumit unehtu ja meikäntyylisiä juttuja katottiin nii pystyssä ku matossa. Eli pystyssä käsiveosta sivvuun ja maahanvienti, matossa nilikkalukko "ristiin", mihinkä taijan vaihtaa mun pelin. Toimi sparreissa kivasti ja on "varmempi" ku perusanklelok. Sitte nannaa, eli pääpuristuksia: monson, pihtien kautta kotkalainen turtlesta, ja sproolista pääpuristus + gilijotiini. Tuo "monson" oli käytännössä meikän pääpuristus 69:stä, pikku tekniikkadetaljieroja. :)
Sitte painittii usiampia erä mattua.

Reilun parin tunnin paussin jäläkeen sitten MMA:ta, aiheena matossa lyöminen. Avvoimesta gaardista omaa posturea ja kaverin jalakojen hallintaa ja lyömistä vartaloon ==> puolihalffiin, mistä moukkuja päähän ja vartalaan ja kyynärpäitten allailua ==> sideen, mistä kursifiksi ja moukkua. Sidestä myös triangeli. Lisäksi sidestä peruutus "käännettyyn" hallffiin, mistä hyvä kontrolli ja lyöntejä. Sitte painittiin lyönneillä, Poke-Teen kans reipasta meinikiä. Eliaksen krusifiksiin jouvuin ja ei oo kiva paikka.

Summa summaarum: pieksetty olo, mmmmmaahtavaa! :)

4 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Hullu mies:)

jlindenwood kirjoitti...

On se kova vkloppu menossa!

Tuliko katsottua ufc:tä?

Näätä kirjoitti...

Joo, big-time-gambler Näätä tienas Cainilla 20 euroa! :)

Velasquesilla on hyvä paketti. Ja huomasitteko matsin jäläkeen, hyvä että oli es hengästyny...

jlindenwood kirjoitti...

Joo niin oli ... yllätys että homma meni niinkin helposti Cainille. Jotenkin tuntuu ettei Brock ole entisensä sen paksusuolen tulehdus/repeämän (vai mikäs se oli?) jälkeen.

Paperilla oli tosi hyvä ottelukortti, mutta odotin hieman enemmän. Gonzaga alkaa olemaan menneen talven lumia. Thiago vs alves oli hyvää vääntöä puolelta toiselle.