lauantai 15. tammikuuta 2011

Lauantai!

La 15.1.11

Aah...Lauantai, voi nukkua pitkään ja herätä pesueen silitykseen ja Fraun keittämään kahavin tuoksuun.

Niin vissiin.
Jos on ruuhkavuotinen perheellinen sekä fanaattinen harrastelija-reenari, nii ne on reeniajat ja unenmäärä mitkä joustaa. Eli kello soi Lauantai-aamuna kuuen jäläkeen, pikapuuro naamaan ja suoraan salille ottaan selekäsaunaa. Messissä OVP:n itseoikeutetut ikonit, Vale-Tudo-Ana ja Manageri Rustojii.

Lämpöä, jonka jäläkeen shuuttimallailua. Romut niskaan ja erilaisia sparreja, päähän ei täysiä. Lumpini-stadionin lellikki veteli kevyesti, mutta ku hitit napsuu mahhaan meikä huutaa "aaarrgh ai saatana!", kommenttina on että "nii löin terävästi, en kovvaa". :D Pystyosion loppuun normisparreja. Sovittiin, että kuhan salille tulee säkit, niin aletaan hieroon potkujen tekniikkaa ja dynamiittikaa, ennenkaikkea niitten palauttamista.

Loppuun sitten takaisin viime viikkoselle rikospaikalle, eli vicious magneetti-shuutti-drilli. Tässä siis haetaan jatkuvasti yhtä tai kahta jalakaa ollen koko ajan miehessä kiinni niinkuin magneetti vaihtaen nuita alasviennin "esiasteita", muttei viiä kenttään. Tämä tarkoittaa, että jalat joutuu liikkeelle! 3 rundia minsan eriä ollen ite ukena ja drillajana ==> Puhasta TUSKAA.:)

Hyvä fiivis reenien päätteksi, romut kantoon ja tekkeen pesueelle aamupallaa.

2 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Heh hetken aloin jo lukemaan ja ihmettelemään noita aamuja :)

Minusta ei ole noihin aamutouhuihin.

Näätä kirjoitti...

Joo eihä ne optimaalisinta reeniaikaa oo, mutta kunha lämmöt saa päälle nii sillo mennään.:)