sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Lippua salakoon

Su 16.1.10

Frau käyny nyt pitkän putken su-illan telinevoimisteluissa, mutta tänään aukes mun huki. Lämpöjä, joissa huomas, ettei oo tullu ihan mahottomasti käsillään oltua sillä ranteet oli ihimeissään, sekä alakuvenyttelyssä huomas tän viikon laiskat lihashuollot..:/

Permannolla perusteita sekä renkailla sarjaa, jossa mm. L-roikunnasta muscle-up (transitiovaiheessa jalat niias, eikä L-sit pysyny koko matkaa), mutta ihan hyvin jakso vettää. Loppuun tehtiin myös parkourhyppyjä mm. kahen käen varassa tuelta 360 ja "aijan" ylityksiä jalat suorana/sivuilta.

Vejeltiin Brüderin kans jonotusväleihin pistooleita, KSP:itä, muscle-uppeja, dippejä, leukoja sekä roikunnasta mahoja. Nojapuilla kokkeiltiin myös lippua, missä koin AHAA-elämyksen! Mallasin normaalisti käet, toinen jalaka eka ylös ja toinen nostetaan siihen kiinni ja keskivartalo töihin sekä yläropalla TEHHÄÄ IHA HELEVETISTI TÖITÄ! Eli runttasin ihan kunnolla alakättä suoraksi ja yläkäellä vettiin nii perkeleesti, ja samanaikasesti keskivartalon "pakettia kassaan", niin alako lippu pysymään! Ennen oon saanu pysymään sen 1-2 sekunttia, niin nyt pysy ainaki 3 sekunttia!:) Mutta nyt tosiaan tuntu, että lippu oli jotenkin paremmin hanskassa just tuon yläropiston kovemman aktivoimisen ansiosta. Tein lisäksi jalat nipussa sekä avustettuja pitoja. Jes...tästä lipunhallinnasta vois ottaa tän vuojen telinevoimistelun taitoteeman.



Lippua ei vielä vuonna 2007 kovin hulmunnut ja kesällä 2009:nki pysy jo hieman suoremmassa "pari sekunttia" ja oli "enää keskiropasta kiinni"...:)

Loppuun vielä köysikiipeily, jalat ja käet iha loppu.

5 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

hullu mies ... tuu meidän taloyhtiöön roikkumaan juhannuslipuksi

Tikitalk kirjoitti...

Kova äijä!!! Mulla ei yksinkertasesti olkapäiden voimat riitä lippuun, mutta tavote ois muutama sekuntti vielä joskus pitää.

Näätä kirjoitti...

TT oo hilijaa, kyllä sulla voimat riittää! Se voima pitää vaan saaha staattisesti oikiaan "suuntaan" ja hermotus kohilleen. Sama homma ku esim. muscle-upissa tai käsilläkävelyssä, vaatii reeniä ja hokasuja.:)

Jlindewood - Ei puhettakaan että 3s onnistus muusta ku nuista nojapuista.:D Sitte ku pystyy vetäseen mistä tahansa valotolopasta tai liikennemerkistä, niin voi vejellä shoun..

KMikko kirjoitti...

Oothan nää tämän hepun esitykset jo nähnyt?

Näätä kirjoitti...

KMikko elossa!?! Tainnu reeneissä olla niin kiire, ettei oo juuri kerenny "bloggaileen".:)

Joo on Hannibal tuttu. Sillä on moovsseissa jo rutiinia ja shouelementtiä sen verran, että voi kirkolla huoletta vejellä pikku temppuilut.