tiistai 25. tammikuuta 2011

Rafi ja Bruno #4: Kovvaa sparria ja epäonnea

Ti 25.1.11

Kotibrassien viimeset reenit ennen lähtöä Portugalin avoimiin BJJ:n EM-kisoihin, liekkö se vai Kalevan eilinen juttu Tomista ja BJJ:stä ajanu salille 40 reenaajaa! Peruskaluston lisäksi lähiseuroista paikalle tullu myös vapaapainin Suomen Mestaria ja nuorta ja vanahempaa ammattilaisvapaaottelijaa.

Tunnelmaa siis riitti, lämmöt erilaisilla drilleillä jonka jäläkeen kolomen ryhymissä 3 minsan sparreja. Eka kiekka painihärkien kans, säpäkkää menoa. Toka kiekka Brunon ja Tomin kans. Tomin kans ku väännettiin ja olin hänen gaardia ohittamassa (polovia painoin sisäreijen päällle) kuului Tompan jalasta pamahduksia...Nivus/sisäreisi revähti tm. Kuivuko ykköstykin EM-kisareissu siihen, en tiiä. Voi vitun vittu, harmittaa vietävästi kaverin puolesta.:(

No homma jatku, Brunon kans kovalla sykkeellä, veti vaan gaardiin niin ei päässy pystystä kokeileen juuri. Vapaapainijan kans otettiin toinen setti kans pystystä, sain jopa kenttään ja kuristettua, mutta jossain vaiheessa lähin clinchistä kyllä ehkä kommeimmalla heitolla ikinä! Siinä oltiin matkustajana, kuten myös matossa ku pantiin rulli käyntiin.:D Kovia eriä tuli. Loppuun vielä tempauksia, tempausvalaa, pistooleita+kyykkyjä ja hiukka KSP:tä.

Kävin myös päivällä kaupungin ilimasessa terveysmittauksessa (kehonkoostumusmittaus + leposyke + puristusvoimatesti), josta tulos "lähes huippu-urheilijan" kunto. Liekkö nyt kuiteskaan, joitain osa-alueita voi tietenkin vielä parantaa, mutta ikäsekseni erinomaisessa tikissä. Ja tulos vahavistaa omaa reenifilosofiaa, ja kaikkiruokaisen-lihaanin ruokavaliota siis jatketaan turhia jännittämättä.:)

5 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Ikäviä hommia juuri ennen kisoja. Kuuluu hommaan, mutta ajankohta paskaa tuuria :(

jlindenwood kirjoitti...

Niin ja tuo mittaustuloshan oli jo kaikille selvä :D

Pro kinkku!

Tikitalk kirjoitti...

Siigre ku ilmestyy urheiluseuran harjoituksiin, niin seuraavalla kerralla porukkaa riittää. Sama se oli jefussaki:)

Pistähän pakolliset statsit! Rasvaprosentti? Leposyke? Hajotitko puristusvoimakoneen???

Näätä kirjoitti...

Joo, tosi paskaa tuuria.:(

Höhöö, paino 85kg, rasva% 10.4, leposyke 50 ja puristusvoima 69 (en tiiä tuon puristusvoiman asteikkoa, mutta tulos 6/7 pistettä).

Kyllä, pro kinkku ja voi!

Suden Pullistus kirjoitti...

Leposyke 50!!! Kenedisa begele!