sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kivvaa epämukavuusalueella

Su 27.2.11

Sunnuntain vappaavuoro, eli Mänitsön pystyklinikka.
Mänitsö jauhanu jo niin kauan, että oottaa lonkkavaraosia eikä siis ollu tänään jakamassa kipua, joten paistien kylykiluut kiittivät.:)

Lämmöt mitseillä, lyöntejä ja potkuja, sekä etäisyydeltä sivupotku/pysäri. Reilun puolen tunnin jäläkeen sitte romut niskaan ja sparria VT-Anan ja Villen kans 1.5min kierrolla loputtomalta tuntuva määrä eriä. Teknisestihän yritettii, mutta voi olla että välillä lipsu OVP:n puolelle. Lopussa tuntu jo, että paketti pysy kasassa ku yritti vettää rennosti ja etukäsi+takajalaka- tai takakäsi+etujalaka-komboa ja keskitty, että paketti pyssyy kasassa. Mut mut, vaatii vielä palijo reeniä. Tietynlaista hoksaamista tuli taas potkutekniikkaan ku vejettii mitsejä ja Mänitsö korjas koko ajan, että "tukijalan päälle". Pitää enemmän vielä tulla päkiöille ja vettää potku rennosti läpi.

Jos oli eilen paikat hellänä, niin saletisti natsaa, että huomenna itketään ihanasta kivusta. Sykkeet oli sparreissa ihan tapissa ja ku samalla tulee nyrkkiä naamaan ja jalakaa reisille nii tietää olevansa epämukavuusalueella...mmmmahtavaa.:)

Ei kommentteja: