maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kiina-allergia

Ma 4.4.10

Viime viikko Kiinassa kirjaimellisesti sorvin ääressä.
TAAS vaa iski flunssa päälle heti kun kansantasavallan maankamaralle astuin. Voi perkele. Viikon vuoti nenä tai oli tukossa. Liekkö vilustu jostain tai sitten vaan on liian heikko. Voi vitun-vitun-vittu. Ei reeniä. Huonoa unta. Ressiä. Ja epäsaannöllistä ruokailua. Mies iha lopussa...vanahaksi kait sitä on tulossa.:)

Alla parit lihapläjjäykset, eka Pekingin ankkaa, joka on musta iha yliarvostettua. Siis ankannahkaa käärittynä tortillaan kasvisten ja soosin kans. Maku ihan jees, mutta lihaindeksi ei mee karnivoorin speksiin.




Nuissa tikkupaikoissa ylleesä ohojeistus paikallisille on, että "tillaa tulista biiffiä ja chikkeniä", nii sillo tullee ylleesä tämmönen setti. Hyvänmakusta, mutta oma hommasa järsiä lihat luitten ympäriltä nii, että saa ihan mahan täyteen



Eile alako jo flunssa taipuun, niin tännään reeneihin kevyelle startille. Hulluna väkiä, 30 minsaa rollia lämmöksi. Tekuina jukkiksen käyttämät halffin aukasut (1)ei pääpuristusta, vaan vastakkainen käen alta + pää viereen ja toinen käsi suoraksi kaverin housuista ==> kolomiossa nylykytettään hallfin ohi ja (2) jalat kaapeliotteella kiinni, runtataan auki, jonka jalakeen toinen käsi jalakojen välistä sisäreitene ja housuihin kiinni ==> puotetaan alas ja päällä kontrolli + jalakojen käänto ja kävely saidiin.

Positiopaineja halffista, muutama kevyt erä normisparreja. Otin tosi kevyesti, iha himmaillen. Viimesen sparrin skippasinki, ettei innostu. Uus jannu myös peruskurssilta, kaveri kevyesti yli 200cm pitkä, oma haasteesa painia tuommosen jätin kans. Eli tämä viikko menee taas starttaillessa flunssa jäläkeen.

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Siellähä oli ankanpää ja jalakaki mukana

jlindenwood kirjoitti...

Hyiiiiiii :D

Näätä kirjoitti...

Kananjalan rusto o kinukkien suurta herrrkkua.:) Kiinalainen eväs o namia verrattuna korealaiseen...bleargh.