tiistai 12. huhtikuuta 2011

Peukalovamma :(

Ti 12.4.11

Jäläkikasvun reeneissä pikku lämpö päälle ja lapsi kottiin ja ite reeneihin tyylikkäästi myöhässä. Salilla kuvataan tällä viikolla propagandavilimiä, joten porukkaa oli lietsottu reeneihin, iha älyttömänä sakkia.

Pysty- ja mattodrillailulla lämmöt.

Yks temppu katottiin, joka mun mielestä on iha tarpeeksi per reeni. Tomin yks bravuuri, eli butterflaista ristikkäiseen kaulukseen, keinutaan ylös samalla kipparikallella kaveria naamasta työntäen, imastaan kaverin pää kainaloon ==> kaveri "lähtee ohittaan" ja samalla puikahettaan 69:siin alle ja toinen käsi kontrolliin ==> kauluskuristus. Tai mennään päälle ja kuristetaan. Tähän ko. pussy-kauluskuristukseen jäin Sunnuntaina...kahesti.:) Hyvä temppu ku osuu kohilleen, tuntuu vaan hankalalta mennä butterflaista huonompaan positioon eli 69siin...mutta sama homma ku deephalffissa, ku vaan tekkee ja uskaltaa menää sinne, nii saa pelin kuntoon eikä ahïsta enää.

Sitte painittiin 3:men ryhymissä 2min kierrolla pelekkää mattua ku oli ahasta. Tomi ja Mänitsö mulla, eli kovaa mentiin. Jossain vaiheessa olin Mänitsön gaardissa, ku se alako runttaan OVP:tä. Otin jotenki vastaan jolloin mun peukalo jäi maton ja itteni välliin ja taittu aika aika pahasti just suuntaan mihin se ei vapaaehtosesti taivu.:( Kävi saatanan kipiää ja aijaijai sormi hankeen...No tovi hangessa, jäätä pussiin ja sparrit loppuun. Tomin kans KOVIA paineja loppuun asti, onse kyllä ebenbuuta koko mies. Ei tuumaakaan anneta periksi.

Lähentäjä oli jo ihan huomaamaton, mutta sekin vielä pikkuisen reenin jäläkeen muistuttaa itestään. Heti kun aletaan vetään paini eellä kovvaa nii näköjään näitä tällejä tulee väistämättä. No, jäähoitoa lähentäjään ja peukkuun ja katotaan aamulla varsinki tuon peukun tilanne, että painitaanko tulevat viikot 9:llä sormella...

4 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Toivottavasti ei tarvi ysikäsihommiin lähtiä. Kontaktilajeissa tapahtuu.

Näätä kirjoitti...

Joo...
Peukalo on turvoksissa, liikkuu ok, mutta suunnat rannetta kohti käy kipiää. Nyrkkiin puristaminen suht ok, mutta peukun ollessa 4.nakin sisällä puristuksessa kipua.

Kivut siis tuossa tokassa nivelessä sormenpäästä laskettuna ("peukun rystysessä"). Internetlekurit tehkööt diagnoosin?

Tikitalk kirjoitti...

Nakit on aina vaarassa sun lajissa. Kun kerran turvoksissa on, niin ainoa kotikonsti on jäädyttäminen useasti päivässä ja kipu/tulehduslääkettä terapeuttisella alueella --> poistaa tulehdusta tehokkaasti ja nopeuttaa paranemista. Eli ei riitä yks nelisatanen burana alakuunkaan...

jlindenwood kirjoitti...

Jep jep perus jefuvamma. Parilla jenkkivahvistuksella sama homma kun taklauksessa jäänyt kiinni kasvosuojukseen. Itellä kans oli aina kauden lopussa ihan pirun kipeänä.

Se on tosiaan TT oikeassa venähtänyt. Mulla ainakin se painaminen kämmentä kohti aina auttoi.