torstai 30. kesäkuuta 2011

Nokka auki, taputuksia ja keskeytetty metcon

To 30.6.11

Aamusta pyörällä Alappilan martial arts kehtoon, mmmmmahtikeli! Ekat painit kisojen jäläkeen. Alettiin rollaan 2minsasilla, uikkareilla uikkarimiesten kans ja takilla gi-miesten kans. Loppuun kovempaa ja 3minsasia. Ekaa rollia oli painittu ehkä 15 sekuntia, ku tuli kantapää keskelle naamaa ja verta tuli ykstoistasena, hyvin lähti.

Euroopan mestari Tomi näytti kaapin paikan piirikunnalliselle mestarille, JÄÄTÄVÄÄ kisapainia! Tiesin, että nyt tulee swiippi, ei mitään mahkuja estää...tiesin, että nyt haetaan lopetusta, ei mitään jakoja estää. Tosi hienoa kontrollia ja homman loppuunviemistä. Hirmutikissä mies, ja niin pitää ollakki sillä 2 viikon päästä Tomi astuu BJJ MM-areenalle Brasiliassa! WAR TOMI!

45minsaa reipasta painia, jonka päälle ajattelin ottaa metconin:
5 kierrosta
5 * Raaka RV 50kg
5 * Etukyykky 50kg
5 * Työntö rinnalta 50kg

Painien päälle alotin käytännössä suoraan 50kg:llä, ja eka kiekka oli NIIN TUKKOSTA. Homma seis, ja otin loput 4 kiekkaa vuorovejoin Grekuhaban kans, ja sain tehtyä sarjat terävästi ja tuntu palijo paremmalta. Suihkuun, pyörällä töihin ja infernaalinen jäläkihiki oli totta.:)

Vaikka ei reenit ihan putkeen mennykkään, niin mukava oli taas painia. Poloven Etuosa/takaosa tuntuu ouolta, jotaki venähystä/hermohässäkkää tm. siellä on.:( Iltapäivällä töistä pyörällä sitten oikeisiin töihin ja illalla peruspullistelut pesueen kans rannalla. Liikuttu on siis ja takki aika tyhyjä.

Ja kaikki blogiin haulla "PK-seuraa" eksyvät, Lauantaina on Tuira-biitsillä hieno mahollisuus päästä näkemään hikistä miestä ja hopaa Suomen huipulta:
Oulun Kamppailuklubin rantapainit La 2.7. klo 13

Ei kommentteja: