tiistai 6. syyskuuta 2011

De Frankko III

Ti 6.9.11

Ylläpitävän survival-treenijakson voimailuaamu.
Pyörällä Globolle, missä uuelleenjärjestely käynnissä ja painonnostohenkinen treenaus ahtautuu entisestään..:/

Työnnön tekniikkaa lämmöiksi max 60kg, nihkiää oli...terävyys oli vielä unilla.

- Boksikyykky (18inchs = 455mm) 2*90kg, 2*100kg, 2*110kg, 2*120kg, 2*130kg, 2*135kg, 2*135kg
- Staattinen kinnerjänne 3*5 (maaten jalat pönkättynä), 1*5 (selekäpenkissä kiekko sylissä)
- Pikaluistelija yhen jalan kyykky 2 kiekkoa etujalan alla 10*30kg, 10*25kg, 10*20kg
- Pohkeet istuen 4*60sekuntia

Boksikyykyssä vielä varoja, mutta toinen toisto hnnnnnnggggäää:llä eikä Amerikan Suti-varmistajia niin pelasin varman päälle. Staattisessa kinnerjänteessä meikäläisen "piot" on kyllä surkeita.:( Ei sitä oo juuri, punnerruksella ylös ja samaa vauhtia alas. Luistelijakyykky ja pohkeet aika tuskaa.

Nämä boddaushenkiset reenit ottaa lämmittelyineen ajallisesti yli 1h, ei hjyvä. Mutta tuo De Franco-kierto oli kyllä mukava. Tuntuu, että huolimatta kesän suht vähäisistä reenimääristä, nii silti jalakojen voimatasoissa ois kesän aikana tapahtunu pientä kehitystä, ja tarkotus ois jatkaa syksy+talavi samalla linjalla.

8 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Jos aikaa kuluu liikaa, niin jätä kaikkia muita liikkeitä pois, paitsi kyykky!! Tuo kyykky raskailla painoilla on parasta, mitä urheilija voi tehä omalle elimistölle. Positiiviset vaikutukset on ihan älyttömät.

ps: Sm-kolmonen on urheilija!!!

Näätä kirjoitti...

Nuff said.

Joo urheilijaa ollaan iliman asiaankuuluvaa harjoitusohojelmaa, lepoa ja huoltoa.:) Mutta taustajoukot on kunnossa ja rakkausesta reenaamiseen!

Suden Pullistus kirjoitti...

Ajallisesti aikaa vievin on tossa reenissä tietenki se kyykky ku pitää kunnolla palautella. Mutta mulla meni ne loput yleensä tosi nopiaan tahtiin varsinki ku teki ohjeen mukaan eli: sprinttikyykyissä 1 min. palautus ja molemmat jalat aina putkeen, kinnereissä max 2 min palautus ja pohkeissa 1 min työtä ja 1 min palautusta.

Näätä kirjoitti...

Joo kyllä, mutta esim. 4*60s pohkeita pallautuksineen o jo 7min. Liikkeitä ku tulee useampia ja kaikissa se yli 3 sarjaa, niin tulee reenille kestoa vaikka pallautumiset onki lyhkäsiä. Siihen alakuun ne 10-20min lämmöt nii tunti ei riitä ja ei kovin aikasemmin enää huvittas herätä..:)

PokeTee kirjoitti...

mikä liike on Staattinen kinnerjänne? ja älähän poika unoha vipareita ja keskitettyä hauiskääntöä ;)!!!!

Näätä kirjoitti...

Poke-Teen blogineitsyys meni siinä!:)

Tuo kinnerjännehän on pikkujoulujen ja saunailtojen takareijentappaja, eli tää:

http://www.t-nation.com/img/photos/2009/09-104-training/7.jpg

Staattisessa piossa sitte kuvan mukaan punnerrat ittes räjähtävästi ylös, ja sieltä sitte takareiskaosastolla "piät" ja valuttelet hilijokseen takas punnerrusasentoon. Voi tehä myös toistoina ylösalas junou. Kumpikaan yllämainituista ei tapahu mulla, ei pysy pito eikä nouse ylös.:)

Tosimiesten HC-liike.

jlindenwood kirjoitti...

Noilla palautuksilla voi säädellä älyttömästi treenien tehoa. Esimerkiksi minun eilinen kyykky setti vie helposti yli 30 min palautuksineen tai sen voi vetää alle 20 min 2 minuutin palautuksilla.

Tietenkin, jos tarkoituksena on tehdä 2-5toiston sarjoja ei ole mielekästä "pilata" puhdasta voimatreeniä liian lyhyillä palautuksilla.

Suden Pullistus kirjoitti...

Näi just, tossa frankkosetissä onki pointtina tehä ne boksit voimailutyylillä eli piiiitkät palautukset. Ja sitte loput liikkeet intensiteetillä.