sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kehonpaino AMRAP

Su 4.9.11

Turvakengät vaihtu alakuillasta lenkkareihin, josta lenkille ja jumpalle lähipuistoon. VAIKIA oli lähtä, jalat (??), varsinki toinen takajalaka Perjantaista kirrana.

Sali:


10min AMRAP (As Many Rounds/Reps As Possible), eli tee niin monta kiekkaa ku kerkiät 10minsassa.
- 5 * Jalat tankoon (Toes to bar)
- 10 * Punnerrus
- 15 * Boksihyppy puistonpenkille

10 kierrosta (10sekkaa meni yli 10minsaa, niin tein 10.nnen kiekan loppuun). Tangolta penkille oli pikku matka, diisselillä koko ajan putkeen. Sitte muutaman sekunnin kuoleman jäläkeen pakolle ittesä taas juoksuun ja sykettä tassaamaan.

Ja kertoimet sille, että huomenna on pötsi T2Beestä hellänä on Usain Boltin mestaruuen luokkaa..Lopulta aika mahtisti käytetty 45minsaa: raitista ulukoilimaa raksapölyttyneisiin keuhkoihin, sykkeet tappiin ja paita märäksi sitäkautta suupielet virneeseen.:)

4 kommenttia:

Koija kirjoitti...

Onko toi yhtä korkeella toi leuanveto teline, ku syynimaan puistossa? Et saisko siinä tehtyä renkailla MU?

Näätä kirjoitti...

Sammaa dissaini, ei ehkä ihan niin korkia. Mutta on tässä lähellä toinen puisto (missä tein viime viikon burpeeleuat) missä tanko on todella korkiala.

Tikitalk kirjoitti...

Kuinkahan moni käyttää sun lisäksi tuota "salia":)? Tuolla salilla pystyy tekeen satoja eri treenejä, mutta silti ihimiset ostaa 100€ kk jäsenyyksiä viparihelevetteihin.

Meidänki vieressä on just samanlainen puisto, jossa minä ja n. 70-vuotias pappa ollaan ainoat treenaajat viimisen 2 vuoden ajalta!!!

jlindenwood kirjoitti...

Näin se on. Mulla on neljä eri pistettä, missä treenata ulkona.