perjantai 2. syyskuuta 2011

Paini + Nyrkkeily HALLELUUJA!

Pe 2.9.11

Viikolla lääkärin tuomio vasemmasta polovesta. Vuonna 2005 tehty iso remontti, ja olosuhteisiin nähen ihan ok kunnossa, ei mm. kierukan halkeamaa. Jotain kremppaa polvessa on toki, lääkäri kielsi pallopelit kokonaan, mutta painia saa kipujen rajoissa.:)

Tänään siis kevyelle painille Jaken ja Mänitsön kans. Tunti 2minsan kierrolla eka mattoa, ja loppuun ihan PYSTYÄ. Polovia varon ja tuun varomaan, eli ei mitään sikasparreja ja pystyssä pitää ottaa aika krekohenkisesti. Polovillaan olo ja shootit siis hankalimmat, mutta esim. tänään ihan hyvin pysty sparraileen. Sain mm. Matt Hughesin pääpuristuksen uppoaan pystystä ihan perfecto = Painiorgasmi.

Tunnin jäläkeen vaihettiin Samulin boksailuun. Reeneihin tuli nykynen vaparimiäs joka on entinen nyrkkeilijä, ja anto kyllä miehisesti lämyä, mutta kunto tais vaan kaverilla loppua. Vähän paino paini jo käsissä eikä ihan rennointa menoa nyrkkeily ollu. Mutta kaasu riitti todella hyvin muuten. Loppuun niskat + 10 KSP.

Aijaijai.
Onhan nujuaminen PARASTA mitä miehen kans puolialastomana voi tehä. Ei pelekästään reeni vaan läpsyt kakanjauhantoineen ja asiaankuuluvinen vittuiluneen. Priceless. Ollappa kaikilla ihimisillä samanlainen "arjen pakopaikka" mikä mulla on reenien muodossa, niin maailmassa ois kaikki asiat paremmin. Elämäntilateesta johtuen reeneissä mennään nyt vähä puolivaloilla, mutta positiivista siinä on se, että roppa ainaki palautuu reeneistä. Ei oo juuri kolotuksia, ja joka kerta ku PÄÄSEE reenaan vaahto valluu suusta.\o/

Huominen Extremerun jää kovasta uhosta huolimatta raksakiireitten takia välistä.:(

2 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Se lääkäri katso ettei tuota kaveria voi estää painimasta. Antoi säälistä luvan ... pistitkö koiranpentu ilmeen peliin? Vai vetistelitkö ettei minulle nyt jää mitään?

:DDDDD

Näätä kirjoitti...

Lääkärin määräykset perustuu täysin FAKTOIHIN.


...ja koiranpentumaisesti itkevän ja anovan aikuisen miehen aneluihin.:)