perjantai 23. joulukuuta 2011

Gymrat

Pe 23.12.11

Treeniviikon kliimaksi.

Tomin, PokeTeen ja Open kans BJJ:tä. Alakuun hyvät lämmöt kuntopallolla, palijo nivusia akivoivia juttuja. Eli nussittiin sitä palloa.:)

Sitten puoli tuntia 3 minsaa mattopainia, 3 minsaa lekaa, 3 minsaa mattopainia, 3 minsaa kuntopallodrillejä, 3minsaa mattopainia...Tähän päälle 6minsan eriä 3min huililla.

Uuuh. Hyvät setit.
Alfamale Tomi anto oppituntia lajivoimasta ja -tekniikasta. Lisäksi katottiin parannuksia mun peliin gaardissa päällä. PokeTeen loukkaantumiset alakaa oleen menneisyyttä ja miehen otteista oli aistittavissa kovaa iskua keväälle!

Sormenpäästä lähti kumit ja käet oli aika loppu.
Mutta kun Uleån Frank Mir sanoo FIGHT! nii leukaa rintaan ja boksaileen, vähä lyönti- ja väistösarjaa, jonka päälle puoli tuntia 2min tehtävä- ja normisparreja Frankin, Mmmamikon ja Kimbon kans. Käet oli ainaki rentoja ja reenin lopussa oli tankki aika tyhyjä.

4 kovvaa reeniä peräkkäisinä päivinä on kova viikko meikäläiselle tällä hetkellä. Kropassa joka paikassa HYVÄ kivistys. Nivusjumppa tuntuu munaskuissa myös. Huomenna nähhään onko kuinka hellänä. Nyt lihaanin ruokavaliolla (protskut lihasta, hiilarit kalijasta) tankataan miestä pari päivää ja huilataan.

Hyvät Joulut iliman jeesustelua bloginörteille ja "PK-seuraa" haulla tänne eksyneille.:)

Ei kommentteja: