sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kova BJJ

La 21.4.12
Pari kympin sarjaa leukoja.

Su 22.4.12 Iltapäivällä aukes sauma Sunnuntain kisa-BJJ-reeneihin ja oh boy että kannatti! Kaveri alla turtle+siltailee, jannu päällä surffaa sideen ja selekään - drillilämmöt.

 Sitten asiaan eli 50min mattosparria putkeen kolomen ryhymissä 3min+3min painia ja 3min huili. Alfamale-Tomin ja Jarin kans väännettiin, huhhhuh että oli välillä hapokasta. Kipparikallet oli myös aika piimänä lopussa. Tomi alisti muutamaan kertaan brutaaleilla ohituksilla ja kauluskuristuksilla. Mmmmahtavaa.

Hyvät lämmöt, kovvaa sparria hyvien jannujen kans, reenit mun mieleen. Nyt iltasella työkalut ei oo ehkä ihan jämyimmässä otteessa lapasessa.:)

EDIT: PRKL tätä bloggerin uutta käyttöliittymäää, teksti menee yhteen pötkään vaikka miten jaottelee kappaleet äidinkielen oppien mukaan...Nii ja vasen kyynärpää naksu jossain tilanteeessa, helou mai friend Mobilaat..

3 kommenttia:

LohiJii kirjoitti...

Nuo kolome kertaa kolomoset on brutaalin ihania. :) Just ku on selvinnyt kurmotuksesta, niin tulee tuore kaveri puristelemaan. Voi jospa oisin saanut olla muukaaana...

Näätä kirjoitti...

On "ihania". Vieläkö lähettäs pystystä niin hiphei. Mutta ei nuita kovin montaa viikkoon pysty ottaa...

Näätä kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.