sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

SuBJJ

Su 1.4.12

Lopetan reality-based-functional-3D-martial-arts-without-gym-gloves-reenaamisen ja alan boddaan.
Aprillia.

Piiiitkästä aikaa Sunnuntain kisareeneissä. Reenien aikaki on vuojen aikana muuttunu jo olin turhanki ajjoissa.
Ite Ebenpuu-Tomi vetämässä, joten nivusia ja sisäreisiä piinaavat alakulämmöt armbar-drilleillä, missä puristettiin pakettia kasaan niin berkeleesti. Sitten pendulum-swiippi ja siitä armbar jos kaveri puolustaa.
Tän jäläkeen positiopaineja lähtien käsilukko-kiinni-tilanteesta, Ebenpuu se raivoaa lopulta gaardin ohi, ei auta juuri pyristelyt. Sisäreiskat alako tosiaan hyytyyn! :D

Loppuun sparrit mm. kotiespanjalaisen Marcosin ja Juputassun kans, kunnes piti lähtä vähän aikasemmin reeniaikahäröilyn takia raksaurakan ja lastenhoidon painaessa päälle. Nyt kun käyny muutamissa "oikeissa reeneissä", niin kovaan nosteeseen on Tomi&Co on homman saaneet, jannut kehittyy huimaa vauhtia ja uusia naamoja lähes joka reeneissä. Ja salin tunnelma oon takuulaatu lepposaa OVP:tä! :)

Kova reeniviikko meikälle, illalla oottaa vielä Puuseppähierojan piiskaus NA:ssa ja foam rollingit. Oikia polovi on Perjantailta kipiä, sama vamma (joku rustovamma poloven alaosassa) äity nyt mikä ollu pitkään. Oli pitkään jo parempana.

3 kommenttia:

Aleksitwo kirjoitti...

Pakko arvostaa kyllä kaveria, kun sieltä vielä työnnyt ärjänteelle siinä missä ite menen lähinnä kotia nuolemaan haavoja. Tämä on sitä vörk-etiikkiä mitä ilmeisimmin!

Näätä kirjoitti...

Taitaa olla enemmänki piheyttä..:)
Onneksi alakaa olleen jo voiton puolella, siistejä sisähommia. Melekoset jäläkisoijat vaan pukkas pikku touhuamisestaki.

jlindenwood kirjoitti...

Kehonrakennus sopii sinulle, go for it! :D