keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Via Dolorosa

Portsarihalit kaikille!

Tarkotuksella oon pysyny poissa bloginörtteily-, matsi- ja CF-sivuilta.
Pelekkä ajatuskin oikeista reeneistä on ottanu rinnasta...niin kirjaimellisesti ku menttaalisestikin.
Reilu viikko sitten rassas flunssa ja pari muuta "pikku juttua", nyt ne ei tunnu missään. Tässä ollaan, eli rintalihas on repeytynyt kokonaan kainalon puolelta irti:

Mies joka on aina luottanut fyysiseen suorituskykyynsä ja ammentanut siitä henkistä pääomaa...käettömyys ja liikunnan rajallisuus on pysäyttävä paikka. Oikia käsi ollu siis käytännössä lähes kokonaan pois pelistä, vasemmassa käessä vielä pikkurilli omassa jäätelötikku-lastavirityksessä poikki olevan jänteen takia. Hilijaseksi vetää ku pyyhkii persettä vasurilla ja jäätelötikku raapii sitä kaikista yksityisintä paikkaa! :D


Lääkärit sanoivat, että tyypillinen "voimailijan" vamma. Mun tapauksessa, kun en juuri penaile, eppäili, että mahollisesti olis ollu joku arpeuma/vastaava jo pohojilla joka nyt vaan sattu pettämään. Ja sanohan se, että "sinunikäisellä miehellä ei jänteet ja nivelet ole enää nuoren miehen tasoa...". Takakäsi meinas lähtä kohti Tohtori Mengelenin naamaa, mutta oli sen verran pipi rinta etten ilenny.


Mutta ei se auta. Täältä noustaan. 


Eikä nyt ole kyse uskosta, vaan halusta. Näätä ei ole uskonnollinen mies. 
Ainoa mihin uskon on oma tekeminen. Leikkaus on huomenna Torstaina ja sen lopputulos on toivottavasti osaavan puoskarin käsissä. Mutta siitä eteenpäin se olen minä joka vastaa. Kun täältä noustaan niin noustaan omalla nöyrällä työllä. Aiemminkin on noustu. Polovi parsittiin läjjään 2005 = +6kk pois matolta, silimänpohojan luu murtu 2010 = +2kk pois matolta, sekä x määrä pienempiä remontteja.  Nyt vaan mies niiteillä ja ankkureilla kassaan ja paluu kovempana ku koskaan!


Huomenna siis puukkoa. Voimatasot, liikkuvuuet ja "korjauksen" luotettavuus hyvälle tasolle ja jonain päivänä vielä painimaan & reenaamaan monipuolisesti. Siitä lähetään kuntoutuksen Via Dolorosalle.

Nöyrää työtä, periksi ei anneta. ÖI ÖI MWE!



Alla vammaviikkon pakkoliikuntoja.

Ke 20.6.12

1.5h kävely vitutukseen

To 21.6.12

45min kävely, NA:ssa boksille nousuja (keskimmäinen + korkea), kasakkakyykyt, pistoolit, keskivartalojumppa, bar tips, vasurilla vetoja renkaista, gripperit ja niskat

Varovasti mitä pystyy.

Pe 22.6.12

Kävely ja jumppaa.

La 23.6.12

Kävely, jonka päälle 3 kierrosta rauhalliseen tahtiin
- 25 kyykkyä
- 12 per jalaka askelkyykky
- 12 per jalaka "polokasu" etujalalla
- 25 pohkeille nousu

Lisäksi keskivartalojumppa, niskat ja vetoja vasurilla renkaassa selekä maata kohti roikkuen.

Kouralla tississä hölskyvistä lihhoista kiinni ja kyykkäämään. Juoksu ja hypyt on todella nounou, tosiaan lihat hyppii miten sattuu rinnassa nii bleargh...

Su 24.6.12

Mäkikävely:
10 * Kempledonin hyppyrimäkinousu + portaat
Keskivartalojumppaa ja yhen käen todella vajjaita punnerruksia. 

Mäkikävelyssä nousi jopa syke, what-a-feeling.

Ti 26.6.2012

Taas ykskätinen ulukoisti pesueenhoijon mummolaan, ite pitkä kävely jonka aikana terapia+psyykkipuhelu TT:n kans.

Jumppapolulla RV+työntöä vasurilla tukilla, pikaluistelijakyykyt, pistoolit (osittain avustetusti), kasakkakyykyt, soudut + punnerrukset matalasta tangosta vasurilla. Anoppilassa keskivartalojumppa + niskat. Tuli ihan hiki...

Ke 27.6.12

Pitkä kävely jonka päälle NA:lla
- Yhen käen mave 80kg asti
- Kahavuula pystypunnerrus vasurilla 16 + 20kg
- Veot vasurilla renkaasta

Kyykky Tabatha 4min (8 * 20s työtä + 10s lepoa)

Keskivartalojumppa + hiki.

Aaah...rammalle kyykkytabatha on mannnaa. Maitohapot, one-more-rep ja hien maku. Tabatha delivers. Saa nähä millon seuraavan keran pääsee maistaan reenin nektariinia!

8 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

No niin leikkaus on se ensimmäinen askel :D

On se rujo kroppa vaan näyttävä ... homppeli jos oisin ...

LohiJii kirjoitti...

Ei voi sanoa muuta kuin että arvostan yli kaiken tuota asennetta! Ite varmaan vetäsin schaissee naamaan ja lihoisin muodottomaksi palloksi, jos tuollainen vamma tulisi. Pistää kummasti arvostamaan edes mahdollisuutta reenata kohtuuehjällä ropistolla. Tulen seuraamaan Näätän Road to Recoverya kovemmaksi kuin koskaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hattu nousee kyllä täältäkin!
- Couture

Tikitalk kirjoitti...

Leikkauksen jälkeen alkaa tosiaan pitkä ja nöyrä kuntouttaminen, mutta sen ku malttaa kunnolla hoitaa, niin kuntoon tuut ihan varmasti.

Mahtavaa asennetta Näätältä, niinku odottaa saattoi! GO NÄÄTÄ!!!!!!!!!

Suden Pullistus kirjoitti...

Helvetin hieno homma että oot jaksanu tehä nuita reenejä mahollisuuksien mukkaan! Entistä kovempana takas, niinku gsp:ki!

Aleksitwo kirjoitti...

Jäätävä asenne ja kokemushan kertoo, että tuostakin projektista tulet selviytymään! Onnea leikkaukseen ja pikaista kuntoutumista Näätäläinen!

Anonyymi kirjoitti...

Ai jai jai... Pikaista paranemista ja The Managerin sanoin: "South will rise again..."
-Derrick-

Näätä kirjoitti...

"pikainen" paraneminen ei ehkä oo nyt mahollista, mutta kyllä, NORTH will rise again. :)