maanantai 16. heinäkuuta 2012

Takasi rauan parriin ja pihametcon + iltapyöräily

Ma 16.2.12

Käen ja tissin liikkuvuus menee hittaasti mutta varmasti etteenpäin. Kirraahan se vielä sieltä sun täältä ja ulukokierto vielä kielletty, mutta esim. käen saa jo suoraksi ylös korvien viereen (KSP, tempausvala).

Iltapäivästä pihaleikeissä alakuhiki ja päälle korttelijuoksut + heiluttelut ja NA:lle kokkeileen tangon kans kyykkyjä.

- Etukyykky 10*50kg, 10*70kg, 10*80kg, 10*90kg
- Hyvää huomenta 10*30kg, 10*40kg, 10*50kg
- Ylöstyöntö vitosia 20kg, 32kg

Metcon pihalla
- 21 * Tempaus vasurilla (maasta) 20kg
- 21 * Boksihyppy (keskitaso)
- Korttelijuoksu (n.400m)
- 15 * Tempaus vasurilla 20kg
- 15 * Boksihyppy
- Korttelijuoksu
- 9 * Tempaus vasurilla 20kg
- 9 * Boksihyppy
- Korttelijuoksu

Aika 10:45.

Loppuun tissinkuntoutusjumpat mahtihiesä.
Etukyykyissä ei ihan täyellisesti uskalla oikian käen kyynärpäätä työntää eteen, mutta ku tangon ottaa kunnolla aataminomenalle niin kyykyt onnistu no problem. Ihan hyvin riitti potkua kympin sarjoissa ja jäi varojakin.

Metconissa jalat oli aika pehemiät ja diisseli puski pintaan, kaikki kuiteski putkeen ja nyt on kivasti tullu yli 10min metconeita. Hyvähyvä. Pitää nyt pitääkin metconit pitempinä kunnes saa isompia rautoja mukaan. Tämä reeni nosti vähän uskoa, oli jo sitä OIKIAN REENIN TUNNETTA! :) Voi että ootan sitä päivää, että pääsee es kevyesti puristaan jotain pallinaamaa naamasta.

Ehotuksia vaan tarvitaan bloginörteiltä inva-metconeiksi, ettei mee jalat ihan paaliin niitten ollessa nyt tulessa joka reenissä?

EDIT: Komiia ilta niin ei voinu vastustaa pyöräm kutsua, tunti mukavalla temmolla tuhannen rannan kautta ja päälle foam rollit + venyt.

3 kommenttia:

Koija kirjoitti...

Nice 1 brother!

Suden Pullistus kirjoitti...

10*90kg etukyykkyä kuulostaa oksettavalta. hyvin kulukee.

Hankala sanoa mitään vaihtoehto-wodeja ku se käsi rajottaa.. oisko mahista jotain wallballin/hiekkasäkin nosteluita tehä?

Tikitalk kirjoitti...

Jälleen mahtavia treenejä. Malliesimerkki, miten kannattaa toimia ku tulee loukkaantumisia. Tekosyitähän sulla ois ziljoonia jäädä sohvalle.

* telinevoimistelu kuppi heiluntaa tuli mieleen.