maanantai 23. heinäkuuta 2012

Verenkierrätys + kuntoutusstatus & Mundialssin OVP-starbat

Ma 23.7.12

Etelä-Suomesa kulusa, joka päivä aamuin illoin kuminauhajumpat, muuten reissun reenilliset kertomukset taitaa olla YTY:n kotisaliin CF33100:n tutustuminen, sen omistaijen kans läpyläpyt ja 70kg eestä Roguen bumberplatejen roudaus NA:lle.

Myöhäisiltaan perheen urheilijan kans verenkierrätystä paikkojen ollessa aika ihimeissään +600km autosiivusta. Peruslämmittelylenkki pohojille, Burgener 10kg tangolla (rauhallisesti)!, tankojumppaa, kuminauhajumppaa ja punnerruksia seinää ja vinotasoa vasten.

Jes!
Burgeneri, tempausvala sekä käen voi pyörittää jo ympäri. Eka leikkauksen jäläkein etappi saavutettu mikä mulla oli omassa kuntoutusplänissä. Lisäksi oon saanu alottaa punnertamisen seinää vasten/pikku kulumassa. Käet aika ihimeissään pelekästä tangosta ja punnerruksista. Ihanaa tärinää...Kaiken lisäksi tämän kaiken schaiban alottanut vasen pikkurillikin alakaa LOPULTAKIN sojottamaan suht suorassa. Sese vasta kankiana eikä oikein tottele vielä, käen nyrkkiin laitto ei vielä onnistu. Pitää sojotuttaa sitä lästassa ainaki yöt vielä.

Ite leikkausarvesta semmonen huomio, että päivisin on vielä pikkasen hellä ja öisin se "vetätytyy", joten kaikista kivuliainta on aamusin ku n.30cm arpinahkaa pitää repiä liikkeelle. :D Ai sattana.
Mutta nyt on nostanu päätään yks vanaha vamma, nimittäin oikian jalakapöyän reunassa oleva kipu, joka on aina silloin tällön kävässy pinnalla mutta hävinny ylensä kohinaan, mutta tosiaan sais hävitä nytkin...

Helevetti, menee ihan eläkeläisen saarnaksi vaivoista, joten loppuun hienoja uutisia OVP:n kärkimiesten menestyksesta BJJ Mundialsseissa Brasiliassa: Alfamale Tomi brown beltto MM3 ja Jukkis Diaz purppura beltto MM1!! Onne Sarvia!

1 kommentti:

puuseppähieroja kirjoitti...

Jep jep. Sojottaa ja nahka repiää.. Eiku mitä siinä blogissa lukikaan? Taas meni PK seuraa väärään blogiin