lauantai 25. elokuuta 2012

Kuntoutus

La 25.8.12

Raksailun päälle kuntoutus, oikiaan reeniin ei riittäny enää potku.

- Tissit, leuat 12-12, telinevoimistelu-keskivartalo,
- Maastaveto => 10*100kg asti
- Clubbellssit + gripperit + kipparikallet kuulantyöntökuulalla

Leuat alakaa tuntuu ihan jeessiltä, mutta tarkotuksella jätän niissäki vielä kunnolla varoja, että "paikat rasvaantuu" ja tissi kerkiää mukaan. Edellisen kerran mavea Kesäkuun puolessa välissä ja tangossa sillo 1*200kg, siitä pari päivää ja rinta repes...:/ Eli pohojilta lähetään siinäki, liikeraat ja posture tuntu hyvältä, mutta vielä maltilla pitää ottaa painojen kanssa tässäki...

Kerrotakoon myös, että kun Tupoksen Couturen autotallista loppu rauta, kävi herra hakkeen multa lissää ja oli raapassu mavessa 1*218.5kg! YYYYIEP, Vaffa härkä!

EDIT: No voenny saatana, UFC 151 Jones vs. Hendo peruttu Hendon hajonneen poloven takia...ja mää ku niin ootin, että yks meikäläisen kaikkien aikojen suokkareista eli vanaha herra Henderson ois lämässy takakäen suoraksi ja Jonesin hilijaseksi. No mutta hey, vanahoilla faittereilla tahtoo aina välillä paikat sanoa jotain muutaku mitä pää tahtoo...;)

EDIT2: Ainii, tänään ammattinyrkeilyä Kemissä ja varastaen "klubin oma mies" Samuli Leppiaho taas pitkästä aikaa kehissä:  "Valkoisen miehen paluu". On iltamalle ainaki nimi paiskattu. :D Tsemppiä Samuli!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Joo ei me vielä luovuteta!
Pitää ladata sellaiset tulokset, että joutuu nuoremmat sonnit tekee töitä lyödäkseen:=)

- Tupoksen Couture