tiistai 28. elokuuta 2012

Uimasa 2

Ti 28.8.12

Uintitekniikkakoulu jatku, menin lämmitelleen kroolilla jo etukäteen, vielä on rytmissä hakemista, välillä menee hyvin, mutta välillä takkus (varsinki hapenotto vasemmalla puolella) ja sitten tulee liikaa vettä/liian vähän happia ja rytmi sekuaa.

Alakuun taas potkuja laualla (hapokasta), sitten räpylöiden kans kroolia, eli tarkotuksen keskittyä käsiin jalakojen tullessa vähän niinku itestään. Välillä ihan jees, mahtavan potkun sai kyllä räpylöillä. 25m tuntu olevan vaan maksimi, sen jäläkeen ihan happoilla, ei osssaa tarpeeksi kevyesti ja rennosti vetää...reeniä reeniä.

Katottii myös käännös, luulin, että olis pala kakkua, mutta eihä se ollu, kuperkeikka meni suht oikiaan maastoon, mutta etäisyyden kans seiinän hakemista ja ku sai kuperkeikan mätsäämään seinään niin ponkasu seinästä lähti kohti pohojaa...:D

Sitte potkittii vielä x altaanmittaa rintauintipotkuja, tämä oli meikälle sopiva. Huomenna sitten täysrinulia. Loppuun vetelin vielä muutaman varvin vaparia yrittäen keskittyä tekniikkaan. Tunti ja vartti altaassa, välillä sykkeet aika korkialla, nyt luulis unen taas maistuvan.

Ei kommentteja: