perjantai 21. syyskuuta 2012

Bernardo Farian iltareenit

Pe 21.9.12

Sopiva leiritahti ku käy kymmenesosan reeneistä.
Perusjuoksut jonka jäläkeen ryhymäkisailuja, tuli punnerrettu 3*20, enemmän ku kuukausiin.:D Iha helevetisti porukkaa ja salin ilimasto suoraa Amazonasilta.

Tekuna halfgaardi alta, "Z-guard".
1) Eli ylempi polovi sojottaa suorana ja hiha + label ote, vetästään hihan puolelta ja mennän underhuukkiin, persettä ulommas ja Arthur-kotibrassilla ohi eli otetaan takaportin kautta kassien vierestä labeli haltuun ja painitaan kaveri kumoon

2) Jos kaveri puolustaa hihakättä, eikä pääse underhuukkaan, niin hihasta käsiveto ==> kaveri palauttaa ja taas kaivetaan munien kautta labeli ja ohi.

3) Jos kaveri on tulossa LohiJiin perinteisellä ohi haffista ja ottaa sua laabelista kiinni, isketään sen käen kyynärpäähän vetämällä ==> saahan ranne linkkuun ja omalla ropalla vastaan + kyynärpäästä molemmilla käsillä vetämällä rannelukko. Vicious.

Loppuun kevyitä mattosparreja.
On se kamppailu-urheilu oikiasti mukavaa ku vetelee sovitusti pappamoodilla, onnii lepposaa eikä kukkaan ei yritä lopettaa sua hounddogilla eikä lopu kaasu! Pitäskö kokkeilla sauvakävelyäki...NOT. Mutta kyllähän se nuju sillonku veri maistuu suussa, pumppu hakkaa maksimia ja joku sarvi survoo sua pataan...se on priceless.:)

Ei kommentteja: