torstai 20. syyskuuta 2012

Bernando Farian aamujumppa

To 20.9.12

Brasilian blackbeltto Bernando Faria on pitämässä parin viikon seminaaria Klubilla ja tänään aamulla pääsin mukaan reeneihin.

Lämmöiksi perusjuoksut ja parihyppelyä+nostelua.

Tekuna RNC-laabel-kuristuksen puolustaminen.
 - Ota yläkäsi kontrolliin hihasta ja ojentajasta
 - Käännä ittes sille puolelle, että kaveri selässä ei pääse kuristaan vetämällä kuristavan käen kyynärpäätä "maton kautta pois"....siis miten nuin vaikiasti tuli. Sille puolelle, että kaverilla vaikia kuristaa.
 - Tappele alempi huukki irti, siltaa pää matossa ==> tulee painetta kaverin käelle, aukase grippi ja Derrick-tyyliin pois

Jos kaveri kerkiää swiippaan "paremmalle puolelleen", niin samalla ku swiippi lähtee käännytään ite turtleen, pietään käsi mistä ote sieltä ojentajasta tiukkana ==> toisellä käellä kaverin yläkerrasta kiinni ja survotaan päällä ittesä saidiin.

Miten sitten kuristetaan jos kaveri puolustaa yo.sti?
 - Yläkerta tiukaksi = poski poskelle bum bum
 - kaveri kaivaa huukkia auki ==> voijaan omaa jalakaa lantiolle ja swiipata paremmalle puolelle
 - Yläkerta tiukkana, oma kyynärpää kaivetaan kaulan alta ja katotaan toista silimiin ==> krrrrrroninaa

Loppuun sparreja RNC:stä.
Otin paistienki kanssa, mutta koko ajan hallitusti-kontrolloidusti-taputtaen tarvittaessa, kivasti alako kipparikallet hapottaan kunnon puristeluista pitkään aikaan.

Hyvää shittii, 1-2 tekua on max leirireeneille.
Iteasiassa viime viikkojen LohiJii-rollien temput aika kirkkaana mielessä, koska ei-oo-tullu liikaa tavaraa meikän putkiaivoille, ja aina ku päässy painiin nii riittäny kyllä fokusta. Vaikka lajireeni on vielä vähästä, niin toivottavasti tämä tekniikka yli sparrin kantaa nyt hedelmää pitkässä juoksussa, vaikka kyllä vähän ahistaa kevyesti näppäillä ku tuntus jo että vois survoa.:)

8 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

jee.. osss.. Tuolla langhin leirillä ollu yleensä about 2 varsinaista tekniikka per reeni. En muista mitään silti :) Joku kokenu sano että jos muistaa yhen tekniikan per leiri nii se on hyvä :)

LohiJii kirjoitti...

Oss näätimö! Lentsu tuli tännekin, niin jäi aamujumppa väliin. Hieno homma jos tekniikka menee etiäpäin, vaikka epämukavuusaluetta onkin. :)

Näätä kirjoitti...

Joo niise menee, että omaan peliin otetaan PÄÄPURISTUS itelle soveltuvia pikkujuttuja PÄÄPURISTUS mukaan pikkuhilijaa PÄÄPURISTUS, mutta liika tekniikkaa PÄÄPURISTUS kerralla, nii overloadiha siitä tulee.

Hyvien alasvientien ja kovien peruspositioiden kautta kauniiseen väkiisinmakuun, winning recipe.:)

Anonyymi kirjoitti...

Juu niin se vähän on, että ryskäämällä menee aika pitkälle... kunhan on jonkunlainen pelisilmä.

Oheistreeninä toimii raaka rive, kyykky ja veto:=)
ainakin pappa osastolla:)

- Tupoksen Couture

LohiJii kirjoitti...

:D Heleppoa muutenkin, kun on sticky-gameplan: ite tietää joka kerta mitä lähtee hakemaan ja vastustajakin tietää mitä tuut tekemään, mutta ei silti voi mitään. Tää on sitä jiujitsun kauneutta! Viisaat on sanonu, että "Don't fear a man who knows 1000 techniques, fear a man who does takedown -> saidi -> pääpuristus".

Näätä kirjoitti...

Tuosa Couturelle karkkia, tuore olympiavoittaja:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NLszGl3cMWI

Pizzaa ja hauiskääntöjä.:D

Anonyymi kirjoitti...

“More enduringly than any other sport, wrestling teaches self-control and pride. Some have wrestled without great skill - none have wrestled without pride.”
- Dan Gable

Ehkä vähä mahtavasti sanottu, mutta niin totta varsinkin tuo toinen lause.... Tuohon lauseeseen minä nojaan, et miksi painin:=)

- Couture

Näätä kirjoitti...

Sniff.:)