torstai 1. marraskuuta 2012

Butterflain ohi Rafistyle

To 1.11.12

Jes, tiet jäässä, pimiää ja vettä sattaa.
Salilla kuiteski Brasilian meininki!

Gaardin ohituksilla lämmöt:
  • Perus-posture-ylös, lantion kääntö + molemmilla käsillä poletaan polovi kaverilta auki
  • Käet pönkäksi lantiolle, jane-fondalla painetta ja ohi
  • Perust-posture-ylös, molemmat käet yhen jalan alta, nosto ja ohi

Butteflaista noustaan päkiöile, jane-fondat kiinni, Poketeen sanoin "sissipaska"-positio.  Labeli+polovi-ote, kyynärpäällä painetaan ja samalla tangoaskelten kautta bersbanoon. Sieltä "peruuttaen" sideen, surffataan poloven avulla selekään ku kaveri vetää turtlet, jalakapihit, selekään, label kiinni ja annetaan kaverille tilaa ==> tulee ohi, niin 90 asteen kuristus (tällä joku nimi). Grrrrnnnngggzzzz van kuulu, eli "hyvä kuristus" portugaliksi. Paska ja hiki haisi sekä balalaikka soi!

Loppuun paineja tuosta sissipaska-asennosta, normisparrit jäi väliin perhelogistiikan painaessa päälle. Hyvää shittii tuo Rafin bersbano-kontrolli!

5 kommenttia:

Härmä kirjoitti...

Tuo "Grrrrnnnngggzzzz" kuristus oli kyllä aivan mahtava :D

LohiJii kirjoitti...

Janefondat ja bersbanot... kyllä laji menee nopeasti eteenpäin, kun viikko pois matolta ja aivan uusia käsitteitä ja positioita on maailmalta suomeen rantautunut. Näätällähän alakaa painivoittoiseksi muuttua reenit, ilmeisesti kuntoutus on edelleen edennyt hyvin? :)

Näätä kirjoitti...

Uleåborg jiujitsu evolves kato...käsitteet ja positiot on ihan täysin pohojoissuomalaista luomua.:)

Joo tissi on hyvänä, vajaa 2kk "viralliseen" tervehtymiseen, eli nätisti mennään vielä. Tämä viikko tosiaan painiviikko Rafin vetämänä, rakkaalle Fraulle kiitos venymisestä.

LohiJii kirjoitti...

Kisoissa ois huumoria koutsata tällä terminologialla. Ei vastapuoli ihan tietäis, mitä on tulossa. Bersbanon kohalla taputtas jo armoa.

No meillä on sitten samoihin aikoihin paluu virallisesti matolle. :) Vicious hommia luvassa ja järki mukana, niin kuin aina! Tukijoukot on amatööriurheilussa se tärkein menestystekijä!

Tupoksen Couture kirjoitti...

mulla on sellainen kutina että näätän kohtalo on ottaa vielä vapaastakin sm mitali. Siis painista!