lauantai 24. marraskuuta 2012

Kehonpainoa lepoviikolla

La 24.11.12

Kävin plussakortilla lääkärissä kyynärpään takia, siinä on sivusidevamma (repeämä/revähdys/tm), joka paranee arpeutumalla, eli 3-4 vkoa pitäs olla kiusaamatta sitä. Hyvä uutinen sikäli, että mitään ei oo rikkipoikki. Mutta eihän siinä kaikki, kun tuo meikäläisen operoitu poloviki tahtoo elää ilimojen mukaan... ja tämä viikko on ollu sille huono viikko, eli polovi erinäisillä tavvoilla kipiä. Joten varmaan ihan aiheesta otetaan nyt pari viikkoa kevyemmin ja annetaan paikkojen toivottavasti parantua.

3 päivää meni ihan illat huilatessa, tänään naapurin ukon kans NA:tikassa pikku jumppa ku oli pakko saaha vähä hikiä ulos.

X kierrosta:
- 10 pikaluistelijakyykkyä per jalaka
- 10 punnerrusta
- 5-10 leukaa

Päälle keskivartalo.

Tässä ropistossa alakaa olleen sen verran kilometrejä alla, että kova kontaktilaji tuo vaistämättä tällejä ja niistä toipumine tahtoo kestää koko ajan vaan pitempään ja pitempään. Eli mennään nyt nujut harrastelumoodilla ja hoijetaan paikat kuntoon, ja katotaan mahollisia kisakuvioita sitte talavella/kevväämmällä. Mutta WAR kaikille Kamppailuklubin taistelijoille BJJ:n SM-kisoihin, sekä MWE:n shetlanninponille eli Sutille!

1 kommentti:

Tupoksen Couture kirjoitti...

joo ei olla enää nuoria hurjia... enään vaan hurjia ja etenkin hurjan komeita!