sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lyhkänen uinti

Su 25.11.12

Kyynärpää ja polovi menee hitaasti eteenpäin, mutta painit vielä nou-nou joten hammasta purren painiklinkka välliin ja koko perheen voimin uimaan. Vetäsin muutaman sata metriä rinulia + vaparia, enempää ei innostaku ku oli niin perkeleen ruuhkasta, että oli kyllä epämiellyttävä uija ku piti pelätä sivupotkua naapuriraalta kasseille koko ajan..

Viimenen puoli vuotta on ollu kyllä pahhaa karmaa loukkaantumisten muodossa, ja kun tässä ollaan oltu jo vuosia "30 ja risat", nii aiheeseen sopivaa amerikan saarnaa yli 30v reenareille:
http://breakingmuscle.com/mind-body/over-30-and-still-training-advice-adult-crossfitters-and-grapplers

Illalla huollot.

4 kommenttia:

LohiJii kirjoitti...

Erittäin hyvä artikkeli ja ajankohtainen itse kullekkin. Tunnistan nuo tarpeet jo omassa treenaamisessa, vaikka 30v on vasta parin viikon päästä minulla lähempänä kuin 20v. :) Toisaalta uskon, että monessa lajissa voi olla parhaimmillaan vasta myöhemmällä iällä kun kokemus ja fyysiset ominaisuudet paiskaa kättä puolivälissä.

Näätä kirjoitti...

Joo kyllä se fakta on pakko tunnustaa, että ei pysty vettään ennää sammaan malliin ku 10v sitte.

Oon sammaa mieltä, että myös myöhemmällä iällä voi olla erinomasen hyvässä iskussa (esim. nujuissa) juurikin hyvän fyysisen suorituskyvyn, kokemuksen ja taion kautta. Jos vaan pysyy yhtenä kappaleena...Eli jos haluaa selevitä elämästä hengissä, niin parasta ois varmaan sauvakävely ja puistojumppa eikä nuorten sonnien kiusaaminen.:)

LohiJii kirjoitti...

Haha! :D Kerkiää sitä sauvakävellä myöhemminkin. Ja muikiaa on muistella vanhempana niitä pienimuotoisia sotia ja ylävitosia siihen päälle, samalla kun rullailee rollaattorilla etiäpäin hakemaan täysmaitoa ja ruisleipää Siwasta.

Härmä kirjoitti...

Meikälläki vielä muutama vuos aikaa että iso 40 paukahtaa rikki. MIkkää paikka ei oo ikinä jumissa ja pystyy vääntään samalla tavalla kuin nuorempanaki ja pallautuu ihan äärettömän hyvin ja ikinä ei oo kiire mihinkää *KÖH*