lauantai 4. toukokuuta 2013

Pyöräily ja BJJ Oulu Open II

La 4.5.13

Pyöräilyä väsyneen päivän aikana 32km (Jaketotal 131km), NA:lla leukoja päälle.
Kävin kattoon BJJ Oulu Openia, hailaitit oli kyllä Härmän bjuuuudiful kahen jalan alasvienti ja Alexsalmonssin new-generation-berimbolo-pyöritys (matsien alakuihin en ota kantaa.:)).

Mutta onse ku otti äijjien kans läpyläpyjä niin aina alotettiin turinat vammoista...ei kivaa.:(

5 kommenttia:

LohiJii kirjoitti...

Pitäisi keksiä mistä se johtuu, että joka toinen laidalla istuva oli telakalla. Selkää, polvea, rannetta ym.

Onko syy sitten lajissa, luupäämentaliteetissa vai huollon puutteessa? Vaikea sanoa, kun rikki näytti olevan myös fiksusti treenaavat kaverit.

Näätä kirjoitti...

Nii-in...onhan kamppailulajit kaikesta vastustajan kunnioittamisesta ja veljeydestään huolimatta aika loukkaantumisherkkää touhua. Yks epäonninen tilanne ja kierre on valamis...

Osa loukkaantumisista toki johtuu loukkaantuneena treenaamisesta/ylitreenamisesta, mitä homman "kovuus" (monesti=luupäisyys) ja brothers-in-arms-menttaliteetti ei auta.

Palijo loukkaantumisia voi estää huolellisilla lämmöillä, selkeillä pelisäännöillä ja levon ja huollon kunnioittamisella. Mutta kun sen homman juju on kuiteski repiä kaverilta pää irti niin aina valitettavasti sattuu...:(

Joonas kirjoitti...

Kattoitko Näätä muuten lauantain Kalevasta jutun polven kierukkaproteeseista? Piti tuosta mainita lauantaina kisoissa mutta se sitten pääsi unohtumaan.

Näätä kirjoitti...

En oo lukenu eikä löyvy nettikalevasta...oisko linkkiä jossain??

Joonas kirjoitti...

Pitää olla varmaan ostettuna se oikea Netti-Kaleva että tuon näkee. Minäpä katon onko meillä tallessa se itse lehti ja otan talteen.