sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Tissipyöräily

Su 12.5.13

Äitienpäiväreissuille pyörällä, yht 18km+23km (jaketotal 228km).
Molemmissä päivvä punnerruksia ja kuntoutusta, NA:lla renkaita ja pihalla vielä kahavoilla punnerruksia & L-sittejä sekä käsilläkävelyä+pitoja.

Ekalla lenkillä meinas pikku paniikki iskiä ku kusihään pukkas. Perkele ku on henkseli-vaippahousut iliman litsejä, niin eihä sitä pikku-Schwanzia meinannu löytää millää ja roiski kyllä alakumehut kivasti reisille...:D

Päälle pihahuollot.
Luulempa, että meikäläisen reenien lähitulevaisuuen runko tulee olemaan sykkeli ja kehonpainoilut.

4 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Mahetsut kilsat tälle päivälle. Saitko huiput poltteet rrreiteeen?

Näätä kirjoitti...

Röhän semi-jäläkiliukkaat vielä päällänsä niin en iskeny ku muutamaan nousuun ja parille pitemmälle suoralle, mutta hapottihan se jo niissä.

Yritin nyt pyörittää pienemmällä vaihteella, hankalampaa ku isolla pykälällä doh. Ossaakko Vantaan Lance sanoa, että pitäskö pyörityksessä nilikan olla paskanjäykkänä vai "liikkua mukana"?

Toinen juttu, välillä varpaat puutuu tai huomaa, ettei veri kierrä niissä ihan kunnolla. Mikä mättää vai onko normia?

t. "Se on niinku pyörällä ajo"....ei vieläkään osaa

Suden Pullistus kirjoitti...

En ossaa sanoa tuosta nilkasta, oon itekki miettiny samaa. Äkkiseltään vois ajatella että jokseenki paskajäykkänä? Pitääpä kysästä joltain proolta..

Onko niissä kengissä liian kapia lesti? Ite testasin jotain kenkiä mistä pysty heti sanomaan että liian kapiat. Onko sulla tarpeeksi jäykät ne pohjat eli about kokonaan hiilikuitua? Luin jostain että jos ei oo tarpeeksi jäykät nii tavallaan se poljin "tulee läpi" ja aiheuttaa onkelmia..

Mulla tuottaa vaikeuksia se että edessä on kaks ratasta ja jos vaihan liian hätiköiden eli niin että en oo ennakoinu esim tulevaa ylämäkeä nii sitte tippuu ketju. Oon nyt ajellu vaan sillä isommalla eturattaalla mikä aiheuttaa sen että joudun monessa ylämäessä ajaan seisaaltaan. Ehkä pitäis vaan osata ennakoida kunnolla..

Näätä kirjoitti...

Sillo ku nilikka paskanjäykkänä niin pyörittäminen (varsinki takareiskaveto) on helepompaa....otappa selevää?

Tuo varpaitten kohomelo tapahtuu välillä, muttei aina wtf...Sitte ku liikuttelee varpaita niin lähtee ölijy taas liikkuun. Kylymemmillä ilimoilla ku kengissä ei oo umpikäret niin viima löi läpi, ja siis varpaat kylymetty, mut tosiaan tänään iha lämpösässä kelissä yhessä välissä alanakit tosiaan puutu.

Eessä on sulla siis 2 ratasta? Mulla on 3. Ekoilla lenkeillä suu vaahossa löin isompaa limppua silimään enkä polokenu samalla niin ketju meinas hypätä pois, nyt alakaa oleen viputekniikkaa niin ei oo ketju enää pomppinu vaa aika smuutheja vaihtoja. Nuo vaihteetha toimii jousella, että "pingotetaan" ja toisella vivulla sitä löysätään. Välillä pitää lyyä "puoli pykälää" isommalle ku vähä etusratasvaihto jää vajaaksi/vaiheeseen ja ketju raapii niin kuhan säätää etuvaihetta sopivasti niin ketju juoksee sulavasti läpi..

Mutta tosiaan niillä muutamalla maastopätkällä mullaki ollu vaihteet välillä hukassa, ja oon ollu myöhässä vaihtamisen kans...