sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Oulujokiajo

Su 2.6.13

Koija kysy viikon puolivälissä, että lähetäänko ajjaan Oulujokiajo. Painin ollessa vähällä niin ei tarvinu palijo miettiä - totta munassa lähetään.

Oulujokiajo 55km
- Aika 1h46min
- Keskituntinopeus 31km/h
- Huippunopeus 48km/h

Jaketotal lämmittelypätkän kans nyt 386km

Keli oli heti aamusta helteinen. Startti oli Uimahallilta, 100km ajajat lähti ensin, ja 55km ajajat 10minsa perään. Komiaa oli kyllä ajjaa polliisisaattueessa läpi Raksilan.:)

Heti lähössä vauhit nousi päälle 40km/h, ja sai veivata heti ihan kunnolla, että pysy jossain porukassa kiinni. Jahka päästiin maantielle niin pantiin Koijan kans kilsan telaketju pystyyn, eli toinen veti kilsan ja sitten vetäjänvaihto. Keskinoppeus oli alussa +30km/h ja pieni kysymys alako nousta päähän, että mennäänköhän liian lujjaa ku työmatkoilla oon ajanau 25km/h keskivauhtia ja välilä hapottanu ihan kunnolla. No hyvin pyöri jalat niin aattelin että let's go!

Kääntöpaikalle asti oli vastatuuli, ja sinne asti mentiin tuolla kilsan vaihtorytmillä keskinopeutta 28km/h. Pari kovempaa paikka oli ku aukiolla veti ja tuuli ihan kunnolla naamaan. Join käytännössä kilsan välein hörsyn hartsporttia, eikä ollu yhtään liikaa, sen verran pätsi oli keli. Ois vaan pitäny ottaa lukko pois rungosta ja hommata toinen juomapulloteline, nyt join "vyölaukkupullosta" ja sen kans säätäminen tahto välillä sekottaa rytmiä.

Tultaessa kääntöpaikalle olin tietonen, että joku roikku meijän peesissä, mutta yllätys oli ku tulosuuntaan kääntyessä näki perässä olleen n.15 ajajan letkan!:D Pysähyttiin käytännössä ihan seisoville jaloille ja hörsättiin mehut+veet, jollon ei pysähtyneet meijän porukasta pääsi karkuun. Aika äkkiä saatiin Koijan kans taas rytmi kiinni, ja ajettiin joukko kiinni. Pikkusen aikaa roikuttiin peesissä ja yhessä ylämäessä höökätiin taas vetohommiin. Tulomatka menikin myötätuuleen todella kivasti. Ihan lopussa oli pieni rampin poikanen oikiassa takajalassa, mutta ajettiin vielä pari karkulaista kiinni ja maalisuoralla meikäläisen reijet oli jo aika valamiit.

Alan miehet veti kyllä kovaa kyytiä molemmilla matkoilla, mutta omana noobie-suorituksena ihan OK ajo meiltä. Ja tuntu NIIN hyvältä olla taas pitkästä aikaa kisaamassa ja BACK INDA FIGHT MODE!:) Pikkusen on kassien sivut hiertäny ja takahalat hellänä, nyt katteleen uusia "kisoja".



8 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

NAATA IS BACK!!!!!

Näätä kirjoitti...

Buahahaa...oikiasti pitäs olla vetämässä miehiä nippuun.:) Noh, tehään mitä pystytään. Oikia liike pitää polovia parempana.

Unknown kirjoitti...

Onpa hienoa että jalat on kunnossa! Ja paremmassa kun moneilla - tulosten perustella :-)
T : Ksenia

Unknown kirjoitti...

Onpa hienoa että jalat on kunnossa! Ja paremmassa kun moneilla - tulosten perustella :-)
T : Ksenia

Joonas kirjoitti...

Tuuhan taas välissä näyttään kaapin paikkaa aamutiimiin ennenkuin alkaa kesätauko...

Näätä kirjoitti...

Pitäähän se vielä käyä nujulla.;)

Näätä kirjoitti...

Ksenia - Ei oo jalaka vielä siinä kunnossa ku ite haluaisin (tuskin tuleekaan), mutta ei auta ku vääntää mitä pystyy ja nilikuttaa eteenpäin,kuten varmaan sinäkin.:) Tsemiä myös sinne!

Härmä kirjoitti...

Änimäääl!
Jätkähä kunnolla alottanu sykyttelyn :)
Prkl ehä mää ehi ennää saada sua kiinni.