keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Pihajumppa ja ilta-ajo

Ke 26.6.13

Naapurin ukon kans jumpattiin pihalla ku mukulat kiehnäs kartanolla
- Raaka RV 10*40kg, 10*50kg, 10*60kg
- Mave 10*60kg, 10*100kg, 10*120kg
- Wallball 10kg * 50

Naapurin ukko veti metconin ja veikkaan että huomenna on jalat hellänä.:)

Meikä on ollut mies jota on sylettäny kaikki varusteurheilu JOS ei olla amatimiehiä. Amatöörille reenivehkeen pitää palavella tarkotusta, eli vaikka pittää kassit pois kaverin naamalta painiessa. Tähän tarkotukseen käy vitosen alelaarin trikoot aivan yhtä hyvin ku satasen salamaprintatut tapoutit. Reenivehkeessä pitää siis hiki näkyä ja sen pitää olla halapa.

Mutta nyt on mennyt ihan höpöksi tämän pyöräilyhomman kans. Viime kuukausien aikana on ostettu munahousua, pyöräilypaitaa ja juomapullotelinettä. Kama kuiteskin hintahaarukan alalaijasta, laadukasta Litukkakamaa toki. Nyt tehtiin myös 2*34 euron sijotus uusiin 25mm levveisiin Michelinin slickesihin...Uijuijui ku on BJUUDIFUL!


Vaikka väsytti nii pitihän se päästä illalla vielä koeajolle ku oli niin mahtikeli, Marraskuussa ei ysin jäläkeen taijeta sohovalta liikahtaa mihinkään...Kevyesti rantakierros vetäen 21km (jaketotal 857km), liukkaasti kyllä pyörä liikkuu slickseillä ja pitihän se muutaman kerran polokasta vauhtia ihan kunnolla....mmmmmahtavaa. Lenkin päälle uinti munahousuissa ja BRA-URU:n kimppuun, eli univelat senku kasvaa, huollot kesäiseen tapaan ihan nolla.

Ei kommentteja: