maanantai 23. syyskuuta 2013

The Daily Grind.

Ma 23.9.13

Viikonloppu meni reenien puolesta kyllä ihan hyväntekeväisyyteen, nytten särki polovia ja kurkussa fiilis, että röhä nousemassa. Halu saaha hiki oli silti mahoton,  joten korttelinypytyksen päälle:

- Tankojumppa + burgener
- Raaka RV reisiltä + RRV polovien alta + RRV + 3*Tempauskyykky*30kg, *40kg, *50kg, 52.5kg, *60kg
- KSP 5,4,4

Ei missään nimessä repimistä, vaan ropiston aukamishengessä lepposaa jumppaamista. Oikia ratkasu semijumpata, mukavasti lämpes roppa ja alako paikat aukiaan. Mies voi olla varaosia vailla ja välillä vituttaa kovastikki, mutta kyllä siitä pietään huoli että hikinarkkari saa päivittäisen annoksensa liikettä.

the daily grind
[someone's] everyday work routine.


Illasta huollot.

Olihan vapariviikonloppu!
Gusse veti hurjalla itseluottamuksella Jonesia pataan mutta hävis. Ekalla kattomiskerralla olin sitä mieltä, että swedu ryöstettiin, mutta piti kattoa matsi uuestaan ja kyllä se Jonesi kolluutteli potkuja &kyynärpäitä päähän siihen malliin, että oli se ehkä voittaja sittenki. Hieno matsi kuitenkin ja MWE-paijat lähti molemmille. Lisäksi MMAMikko otti voiton ekasta ammatilaismatsistaan Cage23:ssa, hieno palakinto kovasti töitä tekevälle nuorelle miehelle! Haastis oulunmurteella tietenkin: http://www.youtube.com/watch?v=ABhgtHoIOXo

1 kommentti:

Suden Pullistus kirjoitti...

Mun mielestä Gusse vei selkiästi ekan erän. Sitte muut erät oli kohtuu tasasta mutta niinku sanoit nii kyllä sieltä Bonesin jalasta ja käjestä ne näkyvimmät osumat tuli.
Uskosin että uusinta melko nopiasti.