sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Huonon reeniviikon päälle hiihto ja luistelu

Su 17.11.13

Pitkää päivää louhittu kaivoksella ja viikon illoissa ollu muutaki vääntöä, niin ei vaan oo kerenny/jaksanu reenaa. Syömään törkyä on kerenny sitäki enemmän, eli energiavarastot on ainaki täynnä jos ei muuta!

Vloppuna Vuokatissa kuiteski retkeilemässä, niin Lauantaina Urheiluopiston leikkipuistossa nuori jannu veteli calisthenics-jumppaa niin pakkohan se oli jerryn iskemisen välissä näyttä, että osaa se vanahempikin mies. Eli meleko kylymiltään tuli heiteltyä tanko-muskleuppeja, käsiseisontaa nojapuilla ja lippupitoja (nanosekunti), niin kyllähän tuo olokapäissä nyt tuntuu.:/ Prkl, taas meni tunne järjen ohi. Lisäksi pääsin uimaan muutaman varvin SM-mitalistin opissa.

Sunnuntai-aamuna iskin pekonihuuruissa tihkusatteeseen ja ensilumen ladulle ammattilaisten sekaan. Hurja onse vauhti millä amatilaiset, juniorit ja yksikätiset paraurheilijat paino meikäläisestä ohi. Ihan tientukkona olin, ja lenkin alussa kävi lisäksi vanahanaikaset, eli latu alako kunnon nousulla = roppa kylymänä iskin käet happoille!

Tunnin nilikutin pertsaa, ja GPS oli osan aikaa pois päältä, mutta kyllä se oli perkele 10km lenkki (hiihot 10km). Jahka diisseli lämpes kunnolla (45min) niin alako meno paremmin maistuun, mutta oli kova keli ja kova maasto, lisäksi tosiaan nuo lähtöhapot, sukset ei rasvassa jne jne. Mutta tavotteena on, että ens talaven aikana hakataan hiihtoa niin että se muuttuu iloksi ja pyöräilyn korvikkeeksi!

Illasta vielä kevyttä luistelua tekojäällä, yritin olla esimerkki ja panna kypärän päähän, mutta eihän se Lipakan-Messieri mahtunu päähän! Miten voi miehellä vielä PÄÄ kasvaa. :D

Ei kommentteja: