torstai 5. kesäkuuta 2008

Parijumppaa

To 5.6.08

Vielä iltayheksältä ilima ku morsian ja jumpparit...no, ei todellakaan mitään morsiamia.:)

Jockin kanssa Pohojois-Uleån urheilupyhätössä.
Lämpö alakuun, jonka jäläkeen mm. kyykyt, punnerrukset, askelkyykyt, yleisliikkeet, pystypunnerrus kaverilla, kottikärryt+kottikärryt kroolaten, morsiamenkantoa, jänisloikat+takareijet, palomieskannossa kyykyt+polviltaan, ja jotain muuta kans. Sitte monia mahoja ja selekiä ja loppuun niskat.

3 kommenttia:

Marko Suomi kirjoitti...

Terve!

Onko sulla suunnitelmissa kisailua painonnostossa ja/tai väännöissä tänä vuonna?

-marko

Anonyymi kirjoitti...

Moro Marko,

Painonnostokisailu on ehottomasti suunnitelmissa. Tavoitteena ois kisata itseään vastaan ja tehdä omat enarit "kisafiiliksen" saattelemana.

Mutta nyt tulee selityksiä selitysten perään! :D

Kevään pläni oli nostaa seuran salikisoissa Huhtikuussa, mutta jouduin työreissulle niin meni puihin..Uus pläni oli kisata viikon päästä Kalajoella => ollaan perheen kans reissussa niin meni puihin sekin..:) Syksyllä sitten viimeistään jossain salikisoissa.

GS:ssä oli tarkoitus kisata Harjoittelu.netin kisoissa Elokuussa, mutta menee ohi kertausharjoitusten vuoksi.

Kisa-vääntämiset oon jo unohtanu. Polveen en saa vakuutusta, enkä halua sitä enää toista kertaa omalla rahalla rempata. Lisäksi vääntämisessä kisaaminen vaatis mielestäni niin paljon enemmän lajitreeniä verrattuna nykyiseen tilanteeseeni, mikä ei oikein onnaa aikataulullisesti. Tuon polven loukkaantumisriskinki takia PN-kisat o parempi vaihtoehto.

Eli tämmöstä vähän päätöntä treenaamistahan tämä mun homma on, sitä sun tätä millon sattuu melekeen.:) Pitäs melekeen syksyltä valita joku PN-kisa, ja pikkuisen suunnitella treeniä sitä silmällä pitäen..Mutta tiiät varmaan miten tilanteet elää perhe+työmaailmassa, niin "suunnitelman" totetuttaminen voi olla aika hankalaa. Plus sitte jäis monia kivoja vääntö- ja voimistelutreenejä välistä.:)

No, ei stressiä. Tsemppiä sun Elokuun koitoksiin valmistatutumisiin!

- N

Näätä kirjoitti...

...siis tuo olin mää. :)