maanantai 19. lokakuuta 2009

Aamulenkki!

Ma 19.10.09

Oli pakko saaha rapulahiet liikkeelle ja tummaan aamuun aamulenkille. Onneksi oli pururaalla lumentapasta nii ei ollu niin helevetin pimiää. 45min juoksua, nihkiät leuat ja mahat roikunnasta yhteen välliin, ja Hifkin jääpallojoukkueen innottamana mäkiä ylös askelkyykyllä ja molemmille sivulle roppaa samalla taivuttaen.

Niinku arvasin, paikat ihan jumissa lauantain kovista väännöistä, törpöttelystä ja kehon huoltamattomuuesta.

5 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Mahtava oksennustreeni oli hifkin pojilla tosiaan!! Nostan hattua miehille, jotka jaksaa vetää mäkitreenejä lajissa, josta ei muuta saa ku kuluja!

T: Kokemuksenrintaääni

Suden Pullistus kirjoitti...

Jes, paloheinän mäki, itekki joutunu käymään tuolla med wolverines niihin hyviin aikoihin ku revittiin porukassa.

Asiasta toiseen, mua on alkanu vituttaan varsinki tuon ohjelman myötä että ku urheilijoita haastattellaan nii ne ei sano mitään. Toimittaja yrittää pumpata vähän näkökulmaa mutta ei. Tyyliin "Noh, onko se niin että on raskasta tehä samalla töitä kun reenaa?" -"no onhan se niin".

Onneks joillaki on enemmän sanottavaa, mutta harvassa on ne tapaukset. Toisaalta, kaippa sitä ite kukakin ois jäässä tuommosessa prässissä jos ei oo tottunu.

Näätä kirjoitti...

Enemmän kyrsii hoki-äijjien "kaveri sai yyveen ja me pelattiin kurinalasta viisikkopeliä" ynnä muu vierumäkiläinen tuuba. Jenkkiurheilijoitten jumala-jeesustelu on sitte kaikista pahinta.

Sportmagaziinetti ja Sisu ja vastaavat o hyviä ku näkee miten huiput reenaa ja voi plagioija sitte.:) Urheiluruutua pittää pakosta seurata (velevollisuus vuojesta -84), mutta vois seki vähä MMA:ta laittaa lentis-tulosten lukemisen välliin. Sascha Ikosen formula- ja mäkihyppy-ruutu jaksaa innostaa jos Porttila o silimäpusseineen Ooberissa reissusa. :)

Pitäs juosta itekki enemmän ja vettää vetoja. Perhana ku ei oo iha lähimaastossa kunnon hapetusmäkiä..Aamulla kävi mielessä, että liekkö talavella kävis hiihtelee ku latu lähtee iha vierestä. Iskiä peraria aamuseiskalta ois jo hooceetä.

Suden Pullistus kirjoitti...

Joo tykkään itekki noista dokumentaarisista urheiluohjelmista ja niitä on suomessa liian vähän. Mutta niissä pitäis panostaa kyllä siihen että sais niistä jampoista jotaki irtiki, tosin se reenin kuvaushan se pääasia loppupeleissä on.

Kannattaa ehottomasti hiihtää jos kerta ei tarvi lähtä mihinkään hevonvittuun sukset katolla latua ettimään. Ite kävin viime keväänä kerran runttaamassa perinteistä ja tuli kyllä hyvät fibat. Ottaa hapelle jotenki rajummin ku juoksu. Heitin sillon komiat lipatki ku lähin ylimielisesti ohittamaan jotain mummoa. Sitte mukava mennä pikkupakkasesta saunaan mustikkakeitot poskella.

Näätä kirjoitti...

Joo hiihto o iha hirviää cardio-hommmaa. Koko ropan heiluttelluun ku lisätään vitun huono kalusto, olematon tekniikka ja ohihiihtävät eläkeläiset trikkoissa joita ei voi päästää ohi, niin kuolemaha siinä tullee. :D