maanantai 12. lokakuuta 2009

Jättiläinen..melekeen

Su 11.10.09

Telinevoimistelua.
Lämpöjä, permantoa, parkour-temppu (pyörähetään tason yli yhen käen varassa), renkailla settiä, ja rekillä heiluntaa.

Kahesti kävin rekillä, hiukan tiukat remmit niin oli vähän tympiää, ranteet mustana. Pitkästä aikaa kunnon rekillä siis, jättiläinen kävi "3 vaille 12:ssa". Eli ens kerralla tiukempaa kuppiasentoa niin heilahuksen alussa ku lopussa, ja piiskan ajottamista. Mutta KOVA liike ýläropalle.

Lisäksi lihasjumppia joka välliin. Loppuun üüberkova-keskivartalojumppa, sekä reisien kuningashapottaja, eli jalat harallaan istutaan, painetaan käsiä lattiaan polovien kohalta, ja nostellaan reisiä. Ramppaa viien toiston jäläkeen ja meinaa itku tulla. Pitäs tehä usiammin.

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Varmasti ihan hulluja nuo voimistelujutut, keskikroppa kovilla lie. Riittääkö sulla pokeri jättiläiseen? Mulla ei varmaan riittäis mutta liekkö seki tottumuskysymys.

Näätä kirjoitti...

Moro,

Riittää pokeri, oon teheny jättiläisen jo vuonna 07..:)
http://naata.blogspot.com/2007/10/jttilinen.html

Siis tuon yhen kerran, ei ollu todellakkaan tyylipuhas.:D
Jättiläinen on tosiaan kova ja tekninen liike, mutta kunhan heilunnan perusasiat on kunnossa (joka on itessään mieletön savotta), niin ennää voimasta ja ajotuksen hoksaamisesta kiinni...Nuo remmit oli vaan tosiaan tiukat meikäläisen työmies-ranteille, ei kovin montaa rundia voinu heilua ku oli ranteet mustana. Seli seli.

Keskiroppa ja sen hallinta on kyllä voimistelun avvainasia. Ja osa tempuista on tottumiskysymys, jos on hyvät matot&avustajat jne niin voi tottua joihinkin, mutta kyllä suurin osa ainaki tällä iällä vaatii kikulitsia kokkeilla. Eli ei uskalla mahottomia temppuja lähtä es kokkeileen..Samoja perusjuttuja meikä hieroo kehityksen ollessa minimaalista. :)

jlindenwood kirjoitti...

Mehän käytiin TT kanssa voimistelemassa muutaman kerran mun telinevoimistelu kaverin kanssa, joskus vuonna 2002. Mulla oli ainakin todella hankala ylipäätänsä saada alavatsalihakset aktivoitumaan esim. käsilläseisonnassa tai taaksepäin voltissa. Pumppua riiti mutta aina jäi voltti aavistuksen kesken. Ongelma oli juuri vatsalihasten käyttö nopeasti.