maanantai 22. helmikuuta 2010

Happi loppuu

Ma 22.2.10

Ilta-BJJ, lämmöiksi kateltiin armbaar-drilliä ja miten aukastaan käet jos kaveri puolustaa käsilukkoa selällään (pitkä polokasu munien puoleisella jalalla kyynärtaipeeseen + veto, omat nilikat pinnoon kaverin taaimmaisen käen pääle, kyynärpäätä ja kaapeliote).
Sitte gaardin ohitus: kaverin puku toisesa nyrkisä rinnan kohalla, toinen käsi lonkalla, kova paine ja auki ==> lähetyssaarnaajaan jalat olokapäillä ja remeli kauluksesta kiinni ja gaamee paine ja syyään kaverin jerkkuja ennen ohitusta.

Tunti tekniikoita kevyesti khillaillen ja sitten 30 minsaa 5min mattopaineja kovalla sykkeellä. Jäin usiamman kerran kauluksiin kiinni ja korinan kans piti tapella irti. Prkl, nyt hyvä pukupaini-kausi päällä, ja palijo hokannnu puvun käyttöä, mutta nuihin kauluksiin tahon jäähä vielä vähän turhan helepolla. Se on puolet kaasutankista tyhyjänä ku niistä tappelee irti ittiiään...no taputtamalla oppii.:)

Loppuun niskat.

1 kommentti:

Tikitalk kirjoitti...

Jaahas jätkä treenaillu puvun kanssa viime aikoina. Liekkö bjj salikisat tähtäimessä?

Vedetäänkö viikolla 10 (ehkä alkuviikosta/viikonlopusta) crossfit 2009 gamesin viimeinen laji "chipper" ouluhallilla? Linde ois innostunu kans. MuscleUppi voi vaan tulla vastaan:)

Kävin muuten testimielessä vetään playoffparta jäässä 23km lenkin kostoksi ku pojat lähti kupolilille. Kyllä se 2h pitäs alittua puolikkaala.