tiistai 2. helmikuuta 2010

Lenkki tuulesa

Ti 2.2.2010

Ei ennää kova pakkanen, mutta vielä tuuli ja lipakat tiet. Ysiltä illalla pääsi vasta köpöttelleen.
Normi lenkki ylimääräsellä mutkalla sykkeen ollessa välillä 140-150, niin pettymys suuri ku kotiovella aika vaan 47min. Tunteroisen lenkkiä lähettiin hakkeen, eli hiukka kovempi vauhti edellissiin verrattuna edellissiin pk-köpöttellyihi:)

Vähä leukoja ja sata punnerrusta raahassa.

3 kommenttia:

Northernmost kirjoitti...

Niiiiiin kipiänä paikat voi hyvänen aika. Sparrattiin eilen kahden kovan vääntäjän plus coachin kanssa 1,5h reeneistä reilu tunti putkeen. Aivan totaalikatkio, mutta yksi parhaista reeneistä koskaan. Hyvää sparria ja coachi naputti ohjetta kokoajan vieressä. Polvikaan ei kovin pahasti vihoitellut onneksi.
Katoppa siellä on mun blogissa video ku demppa lyö pistareita. Lyhyt pätkä mutta huomattavasti paremmalta näyttää mun silmään tuo tekeminen.

Näätä kirjoitti...

Jätkä vääntää siellä oikeitten faitterien kans, eikä Oulun duunaripaistien. Ja koutsiki vielä, meleko proo-meininki! :)

Oli säpäkämpää. Lyhyt pätkä tosiaan, mutta vähänniiku "näyttää" pikku hanksan liikkeellä millo lähtee lyömään...? Toivottavasti ei sun ennuste totteuvu että Demppa lähtis näyttää pystyskillsejään. Ei muuta ku äkkiä clinchin kautta mattoon ja groundmagicia nuorukaiselle.

Northernmost kirjoitti...

Joo kyllä se merkkaa noi lyönnit vieläkin mutta terävämmin ja rennommin lähtee nyt. Ei tuota Millerin poikaa niin vaan revitä mattoon. Ja vaikka sinne saakin niin tuskin jää heti nalkkiin. Tosi hyvä vääntäjä on.