perjantai 2. heinäkuuta 2010

Pikanen aamumetconi

Pe 2.7.10

Jalat paalissa niinku arvasin. Nii tein eilen etukyykkyjen päälle tanko-selässä-kyykkyhyppyjä nyt ku muistan. Aamusta pururaalle höntsylle, parikytä minsaa juoksua ja päälle pyörittelyt.

6 min AMRAP (7min oli tarkotus, mutta sössin kännykän herätyksen kans..)
- 7 leukaa
- 7 punnerrusta
- 7 boksihyppyä (old-school vattapenkin korkia pää)

6 tai 7 kiekkaa, diisseliä oli, eikä tuntunu tarpeeksi pahalle = liian kevyesti. No, se on aina aamusta tämmöstä metconien kans. Päälle vielä muutamia sekunnin lippupitoja lasten kiipeilytelineestä ja juosten kämpille.

Aamupaineista naama+korvat hehkuu töissä punasena, aamujumpista ei tuu ku mahti-jäläkihiki ja suolakaivoksen kommeimmat bobby-ewingit.:)

4 kommenttia:

Tikitalk kirjoitti...

Aamumetconien tekeminen on sairasta, mutta henkisesti parasta treeniä. Ensin yrität lämmitellä kroppaa ja käyt kaikki pelot läpi, mitä metconit aiheuttaa (wc:ssä käynnit sun muut..) Sitten ku alat tekeen, niin ekatoistojen jälkeen hoksaat kuinka hapoilla paikat on jo ja pitäs jaksaa vetää täysillä vielä useita minuutteja!!

Pitää nostaa hattua jätkälle ku pystyt tekeen noita.

Muista laittaa valkonen kauluspaita ilman aluspaitaa töihin, niin oot työpaikan mister märkäpaita kahvihuonessa:)

Näätä kirjoitti...

Höhö, juuri nuinhan se mennee.:)
On mahotonta saaha ittiään TARPEEKSI lämpimäksi ja metconissa tarvittavvaa psyykkiä päälle 30min sängystänousun ja pikapuuron jäläkeen..Oon laskenu sen sillai, että parempi vettää 75% suoritus aamumetconissa/-puntissa/-nujuissa ku olla koko päivänä tekemättä mittää. Pyssyy pää läjässä ennenkaikkia.

Jepjep, nipplesit kovana ooltötaim.

Suden Pullistus kirjoitti...

Hahhah, tullee mieleen TT:n pikapaskat koulun "metcon-käytävällä". Pakko poistaa perhoset.

Tikitalk kirjoitti...

No tänäänki joutu lähtöviivalta ampumaan kempledonin vessaan ja uudet lämmöt päälle ennen wodia:)