tiistai 17. elokuuta 2010

2010_1 jäläkilöylyt ja loppuvuojen 2010 _2 rategia

Ti 17.8.10

Vuojen alussa kirjottelin:
Alkuvuojen 2010 rategia

Tuo suunnitelma onnistui kyllä täydellisesti!
BlingBling :D


Olin lähes puoli vuotta hoitovappaalla, jolloin ei tarvinu töistä murehtia, eikä rahasta (koska sitä ei ollut eikä ole). Eli pystyin keskittyyn oleelliseen, perheeseen ja reenamisseen.

Tammi - Elokuun puoliväli ajanjaksolla reenejä tuli yhteensä ~150kpl.
- 71 kpl lukkopainia ja BJJ:tä (ja muutamia poksailuja)
- 75 kpl Crossfittiä (= painonnosto, punttivoimailu, telinevoimistelu, metcon/kuntopiiri, juoksu)

Tammi-Toukokuussa painotus oli selvästi nujupuolelle, johtun kevvään ja kesän painikisoista. Niissä menikin lähes kaikki putkeen, Jyväskylästä tuli lukkopainin SM-pronssia ja Kuopiosta Sawo Openin voitto. Varsinkin tuo SM-pronssi tullee lämmittään mieltä vielä pitkään, niin kovan taistelun takana se oli. Molemmissa kisoissa pää pelas hyvin, sain pelattua parasta ommaa peliäni.

Kesällä onkin sitten jumppailtu enemmän johtuen töihinpaluusta ja hyvistä kelleistä, ja kesän kruunas Kempele maraton. Alla jotain HL-statseja tältä vuojelta:
- Cooper 3050m
- Maraton 5h09min
- Työntö 105kg
- Tempaus 70kg
- Etukyykky 5*5*90-100kg
- Mave 190kg
- Kippileuat 31kpl (osa varmaan faileja)
- Muscleup kulukee
- Kympistä hyppy

Poloven ja lavan kans ollut pientä ongelmaa, ja oikian käen etusormi ja pikkurilli on paskana, muuten vuosi 2010 mennyt reenimielessä aika nappiin tähän mennessä. Fysiikkaan kehitystä ois varmasti saanu aikaan paremmalla suunnittelulla, muttei jaksa ressata, kivvaa on ollu. Crossfit Helsinki Gamesien väliin jääminen hieman harmittaa.

Mutta nyt on arki alkanut. Töitä, tarhaankuskausta, työreissuja, korvatulehuksia, vähän unta jne+jne+ym. normitouhua. Reenit vähenevät, eikä loppuvuodeksi ole juuri muuta suunnitelmaa kuin edelleen painia ja jumpata monipuolisesti mahollisuuksien mukkaan, sekä kehittää heikkouksia (lue jalakojen voima). Siis pittää pää kasassa arjen paineista reenamalla. Kisaamaan jos kisoja lähellä.:)

Reeni-ilua kaikille!

7 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Hyvä näätä! Tänä vuonna on ollu urheilu-uran tähtihetket! Thirtysomethings rock!

jlindenwood kirjoitti...

Jep. Loppuvuoden tavoitteet itelläkin, että pidetään pää kunnossa treenaamisella. Saa nähdä mitä viikko tuo tullessaan.

Hieno "treeni"-osavuosikatsaus ja melkoisesti treenejä olet saanut tehtyä.

Painit vie tehoja varmasti tuon fysiikkapuolen treenaamisesta.

Tikitalk kirjoitti...

Hyvin on tavotteet täyttyny. Tuo on hyvä esimerkki siitä, kuinka "ruuhkavuosinakin" pystyy treenaamaan jos vain haluaa ja on määrätietoinen. Jätkän aamutreenit on kyllä hyvä osotus luonteen lujuudesta!

McTinger kirjoitti...

Sama laulu täälläkin, pikku jumppailulla pysyy roppa ja mieli virkeänä. Yhenki muksun kanssa perhe-elon, työn ja reenien yhteensovittaminen on välillä aika vauhdikasta puuhaa. Kyllä tämä on loppupeleissä kuitenki paras keino painaa eteenpäin.

Näätä kirjoitti...

Joo, tuo puolivuotiskausi ku olin kotona ja siihen päälle kesäloma oli tosiaan aika spesiaali aikaa kun pysty nuin hyvin treenaan. Tällä hetkellä tilanne on tosiaan aivan eri. Aamureenienkin järrkkääminen on hankalaa. Mutta periksi ei anneta.:)

Yhdyn täysin McT:n kommenttiin!

Cigano kirjoitti...

Bätmäni katolleen on moraalinen kultamitali.

T: Alliance-Oulun Anaconda

Näätä kirjoitti...

Arttu - Höhöö, ois vaan pitäny panna se matossaki nippuun.:) Vähä jossitellu sitä matsia, mutta oli se parempi.