maanantai 27. syyskuuta 2010

Mäiskettä

Ma 27.9.10

Rakas Frau laittoi pesuetta yöpuulle nii isä pääsi tunnin iltatappeluihin. 15min lämpöjen jäläkeen isot kinttaat kätteen ja Poke-Teen ja Middlehousen kans 2min eriä nyrkkeilyä. Eka sillee, että toinen vaan ottaa kuonoon ja suojaa, parin kiekan jäläkeen sitte normi sparreja. Puolen tunnin jäläkeen maahanviennit mukaan ja matossa mäisekttä niin kauan että tilanne jumi. Middlehoussin huipputason painikilometrit näkkyy myös nyrkkeilyssä ja liike on irtonaista. Itellä sting-like-a-bee, mutta niinku hiastetusta ja kankiasta elokuvasta. Oikian pottuvarpaan pohoja mustana ku hiero mattoa vasten.:)

Aijaijaijaijai ku i-ha-na-ta.
Sykkeet vapariossuuessa ihan tapissa, maahanviennin ja GnP:n jäläkeen ku nousee ylös nii tietää pumppusa olemassaolon. Loppuun vielä yks erä Iso-Tommin kans, sain parista hepposesta potkusta jalan kiinni ja mies ihanasti tonttiin.

Voivoi ku ois 10 vuotta sitten ollu eri vapariskene täällä Pohojosessa. Tai ois hypänny J:n kyytiin tai tajunnu/uskaltanu/jaksanu reenata pystylajeja painin kans ristiin. Tai olis nyt 15v nuorempi. Jos ja jos..:) Ehkä tuon nujuamisen ohessa satunnainen mäiskiminen on harrastemielessä loppujen lopuksi mukavampaa.

Ei kommentteja: