lauantai 2. lokakuuta 2010

Sergio Moraes Alliancella

La 2.10.10

Alliancen salille on tullu leiriä vetämään herra nimeltä Sergio Moraes. En tunne miestä ollenkaan, mutta ainaki hartiat oli ku laon ovet.:) Meijän pumpulla on pari paikkaa leirille ja tännään oli mun huki käyä rollaan. Edelleenkään ei täällä korvessa onneksi tiimit juuri paina.

Alakulämmöksi 2min per liike: Viivajuoksu, punnerrus, mahat, marjanpoimintakyykky. Pikku paussin jäläkeen taas 2min per liike: Sivuttain liikkuminen, taakse ukemi + tekninen ylösnousu, katkikset, sprooli.

Tekuina puoli-klintsistä selekään ==> kiivetään selekään ==> kuperkeikalla(!) eteen ja matossa ollaan selässä. Selästä myös: toinen jalaka triangeliin jaloilla, toinen käsillä ja kaajetaan selän puolelle ==> nivusvenytys-lukko. Sitte vielä jos kaveri puottaa poloven maahan ja ollaan selässä, lumpsutetaan ittemme sivvuu, kaivetaan oma nilikka kaverin polovitaipeeseen + triangeli ja polovilukko.

Sitte painittiin pystystä 5 minuuttisia. Ite työpaikan Chiefin kans yks rolli, pari rollia pikku ukkojen kans ja yks ison karpaasin kans. Iso mies oli kyllä...iso ja vahava. Triangeli+armbaari mulla kiinni niin silti meikä nousi ylös ku lehti.:) Ihan jees vääntöjä vaikka tuntu, ettei paras kaasu ollukkaan. Liekkö perhettä vaivaava nuha kiipiämässä meikäläiseenki. Brassi ei jostain syystä ite rollannu niin ei päässy alistaan sitä...jeah rait.:)

Hyvin tyypillinen brassin vetämä leirireeni. Lämpö, hienot tekut, sparria. Brasanki jampat vettää usein samalla tyylillä. Mutta musta ei oo ihan paras tapa...Jos opetellaan jottain tekniikkaa, niin sen pitäs tulla positio-lähtösesti ja sitä pitäs hieroa palijo ja ennenkaikkea painin-omasemman reenin kautta. Kuka tahansa tekkee temppuja ukelle joka seisoo ku toteemi. Jussi Tammelinin legendaarinen lausahus aikonaan "painimalla oppii painimaan, temppuja tekemällä oppii tekemään temppuja" ellää mussa vieläkin vahavana.:) Mutta top-class brasseilla reeni voi tietty olla erilaisempaa ku peruspeli on üübervarmaa.

Ei kommentteja: