sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Pystyklinikka, mmmmahtavaa

Su 21.11.10

Päikkärien aikaan manageri Rusto-Jiin vetämiin vaparisparreihin missä A-luokan kerma sonneja. Lämmöt jonka jäläkeen pitkä tovi clinchiä, josta ensin usiampi erä polovia "sivusta" ja niskan kontrollia hakien, sitte lisättiin suorat polovet. Vaikeinta oli elläinlääkärin kans joka o riski ja mua pitempi. Sitte kaikki suojat päälle ja potkuja ja niitten blokkauksien drillausta, jonka jäläkeen sparrin omasesti potkimista lyönneillä lähtien.

Sitte finaaliksi pystysparria 4*2min ja pyrkimys lyyä palijo lyönti+potkukomoja, ja potkasta heti ku toinen tekee alotetta. Tämän jäläkeen vielä muutama erä sama homma plus alasviennit. VOI HESUS ETTÄ OLI IHANAA! :D

Potkutki alako lähteen yllättäen iha "luonnollisesti" ku Rusto-Jii prässäs koko ajan vaan, että potkitaan vaa lujjaa perille asti nii se o pakko lantion kans sillo kääntyä. Blokkauksissa vähän myöhässä ku lihasmuistia uupuu. Mutta jotenki poksailuki oli mukavan rentoa ja koko sparrailu potkujen kans oli yllättävän normaalia. Alasvienneissä sain sitte omat vahavuuet, eli alustus jollain ja hirmudraivilla jannu tonttiin.

Viime viikot reenit maistunu äärimmäisen hyvälle, ja koko ajan ois polte reenata enemmän, mutta blogin kuvauksesta voi lukia, että on tässä muutaki.;) Toisaalta hyvä, niin tulee joka reeni mihin pääsee vejettyä tunteella. Mutta nämä oli kyllä parhaat setit!

Ei kommentteja: