torstai 3. maaliskuuta 2011

BJJ

To 3.3.11

Ilta-BJJ, lämmöksi kehonhallintaa ja pystydrillaulua. Tekuina uhurautumis-ratinkääntöheitto ja singlelegi, Jukkiksen bravuurit ja iha toimivia temppuja ku ajotus sattuu kohalleen. Single-legissä huomattavasti teknisempi versio ku mun "survominen", pitää drillata.

Sitte painittii, pari kovempaa erää, huomas että pukupainista taas usiampi viikko, pikkusen hukassa ja painiki tuntu suht raskaalta. Lopussa fiilis tietty aina hjyvä! Loppuun niskat.

Tännää tuli ennenkuulumatonta jobinpostia. Vale-Tudo-Ana loukkaantunut! Vicious legkick-wareissa pohoje ärtyny ja Ana vääntäytyny lekurille WTF. Lihasrepeämää ja pintalaskimotukosta. Mitä ollaa VT-Anan kans nyt väännetty yli kymmenen vuotta, nii se EI OO IKINÄ ollu pois rivistä loukkaantumisen takia. Ja, että vamma on jalassa, nuissa teräksisissä ihimistukeissa....ei mahu mun kaaliin. Tsemiä ja pikasta paranemista, eiköhän ens viikolla jo painiskella! :)

2 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Näätä nuorempana?

http://www.youtube.com/watch?v=oQnsQSRVZno&feature=player_embedded

Näätä kirjoitti...

Nii-in...voih Tiki ku meijät ois draftattu sieltä koulujenvälisistä painikisoista sillo back inda 80-90s ja jätetty ne helevetin pallonpeluut ajoissa.:)