sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Yrjö kurkkaa!

Su 20.3.11

Tunti sen jäläkeen ku sisävilepihivi oli teurastettu perhe puotti salille kisareeneihin. Vaikka olin tyylikkäästi myöhässä, niin pyörintää lämmöksi, jonka jäläkeen paininomasesti Tomin butteflain ohitusta.

Sitten kovvaa sparria 3 ukon ryhymissä (Tomin ja Kiintönvälittäjän kans), pystystä lähti ja uus mies 3minsan välein, yks ukko siis yht. 6minsaa keskellä ja toiset tulee koko ajan täysiä!

BLEARGH. BLE-ARG-H.

Pihivi kiipes lähes hissin yläkertaan ja oli pakko nojailla poloviin. :)
Muisti taas mikä eron on "rollin", "painiskelun" ja "kisasparrin" välillä. Tomi on kyllä elukka ku se pääsee top-positioon. Aaaaah, siinä tultiin reilussa tunnissa kylläsen miehen euforiasta täydelliseen tuskaan ja henkien taistoon.:D
Aah, molemmat tunteet niin ihania. Näitä reenejä nyt säännöllisesti lissää! Mutta ei pystys joka reeneissä...

3 kommenttia:

jlindenwood kirjoitti...

Siis ei pystyis joka treeneissä vetämään sisäfile mahassa täysillä vai? :D

Tikitalk kirjoitti...

Perus tuffi wanna be tapout jätkä ois keksiny loukkaantumisen kesken treenejä:) Voin vaan kuvitella millä sykkeillä vedätte kisatreenejä--> hyi helevetti!

Näätä kirjoitti...

Höhöö, joka päivä vois vettää siväfilettä, mutta nuita kisasparreja ei. Saati sitte täyellä mahala.:)

Joo kovat on sykkeet.
Varsinki parempaa vastaan ku on koko ajan pikkusen alakynnessä. Tuommosessa kovassa sparrissa korostuu perustekemisen taito...siis pystyosaaminen, pääseekö heti maahanviennillä dominoivaan positioon. Matossa tietty überpositiokontrolli ja positiosta toiseen vaihtaminen ja ajotus (+ sweepit) ja BJJ:ssä varsinki gripeistä taistelu.

Itellä on palijo parannettavaa tuossa "grippikontrollissa". Ja vaikka oonki petrannu puvun käyttöä ja puvulla painimista, niin vieläkin huomaa monesti, että "perkele, mihin mää nyt jäin kiinni ku lukkiksessa ois voinu vaan runtata ja sluikkasta ittesä eteenpäin.:)