lauantai 28. toukokuuta 2011

Puujalaka

La 28.5.11

Lauantaipainit ekstraohojelmanumerolla.
Lämmittelypainittii ja katottiin X-gaardista alasvienti technical standupin kautta ja alettiin painiin, kunnes n.10cnaisen polttariseurue tuli ennaltasovitusti jumpattavaksi.

No heitähän jumppasin perusryhmä-tetsauksilla ja temppukerholla, jonka jäläkeen jannujen avustuksella katottiin hieman alasvientiä ja pystypainittiin. Toivottavasti juhlakalulla ja muilla oli kivaa ja ainaki hiki tais tulla.:)

Tämän jäläkeen sparrattiin kisoihin valamistautuvaa Ollia yhteensä 6*3minsaa psytyvaparia alasvienneillä. Mulla kaks eka erää, suht kovaa tempua, alapotkut lähti iha jees ja varsinki polovet osu kivasti ja kuten myös alasviennit. Olli tempas vicious legkickin vasempaan alareiteen, ja aijaijai ku juilii. Saapa nähä kuinka kauan ollaan tönkköjalakana...:( Mänitsön koutsaus on huippuluokkaa, ja taiteilija ottaa nokkiinsa jos hänen "ottelijamaalaustaan" tulee joku paisti neuvoillaan/huudoillaan keskyttään..:D

PS: Portsarihalionnittelut Sutille ja Tikille Backdraft-opistosta valamistautumisen johosta! Olemme turvallisissa käsissä.

3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Kiitos! Varmoista käsistä sen verran että ei kannata ainakaan vantaalla saaha sitä sydäriä

Näätä kirjoitti...

Sydärihä o heleppo keissi, pannaa ne tarrat rintaa ja huuetaan "CLEAR!" ja paukautetaan virtaa potilaaseen. Tarvittaessa intuboijaan.

..Teho-osastot katottu.:)

Tikitalk kirjoitti...

Tack!