keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Aamumave ja Demian Maia Ouluun!

Ke 13.7.11

Meleko nollat talussa oli miehellä amusta, mutta kyllä sitä pyörän selässä virkisty nyt jo normi Suomisäässä.

Salilla pyörittelyt ja burgener warm-up sekä tempauksia 50kg asti.

- Mave 5*90kg, 5*120kg, 5*150kg, 5*160kg
- Sumomave 10*90kg
- Pystypunnerrus 5*50kg, 3*60kg, 5*52.5kg

Maven viimesessä sarjassa piti laittaa remmit (hyyi) ku ei ollu mägneesiumia. Ens kerralla sitte kolomosia ja muutaman reenin jäläkeen tarkotus kokkeilla MAVEMAX.
Oli mukavaa ku sai reenata Globo Gymillä lähes yksin. Globo Gymihän taitaa meinata KUNTOSALIA/KUNTOKESKUSTA/JUMPPAKEIDASTA, mikä on täynnä kuntosalikoneita, niitä auringonottokoneita, fitzessmagaziiineja ja jossa salihanskat on must, hikkoilu ja vappaat painot ei niin coolia.:) No tämä Globo ei oo pahimmasta päästä, lisäksi pääsee vielä aamusta lämpimään saunaan. Päälle pyöräilyt ja iltavuoro parhaiden kaverien eli tasotuslastojen kans...

Ja loppuun herkkutieto, UFC-ottelija ja BJJ&Uikkaripaini-legenda DEMIAN MAIA tulee pitkästä aikaa Ouluun!

Muistan ku tais olla back-inda-99 tai 2000 ku aloteltiin Oulussa lukkopainia, niin hommahan oli PUHASTA OVP:tä. Eka seminaarinpitäjä, joka tuli Ouluun tais olla Shootfighting-mies Ruåttistä eli Augusti Wallen. Tekniikkaa hierottiin pitkinä sarjoina ja OVP-style oli "nej nej". Toki oli alan mies, mutta aika kuspiä mieheksi niin ei juuri jääny niistä jumpista lihasmuistiin.:)
Seuraava mies oliki sitte ihan eri maata. Tais olla 2003 ja Kotkan Jussi Tammelinin kantava ajatus oli, että "painimalla oppii painimaan, temppuja tekemällä oppii tekemään temppuja". Siinä kuokkaan ottamisen lomassa siis viimestään saatiin uskoa OVP:n suunnalle ja SPARRAAMISEN merkitykselle.

En muista millon Demian eka kertaa Oulussa kävi, mutta sen muistan kun olin 5 minsaa sen alla mountissa ja tajusin, ettei kaveri tee juuri mitään, surffailee vaan siinä päällä, mutta silti mulla ei oo MITÄÄN jakoja vaikka kuinka täysiä vejän. Ihan paskahan mää olin, mutta silti. Samalla viikolla Demiani sparras Ylivieskan vapaapainin-MM-kävijän kans pystypainia iliman ongelmia, niin man-crush oli totta.:) Demianin mieletön taito, positiokontrolli ja persoona on kyllä tehnyt useiden Oulun visiittien aikana kyllä vaikutuksen. Erittäin fiksu kaveri. Oon saanut pataan niin kotimaisilta ja ulukomaisilta jannuilta, mutta kyllä Mr. Maia on ollut aivan omalla tasollaan. Niinku Joe Rogan sanos:"A blackbelt who submits other blackbelts".

4 kommenttia:

Koija kirjoitti...

Kukas sua pyytänyt selittään näitä juttuja, kuten toi globo? :D

Näätä kirjoitti...

Hey, bloginörttien ja "PK-seuraa"-haulla sivulle eksyvien pervojen lisäksi mulla on muutama fanaattinen lukija, jotka vaatii selityksiä offlinena.:)

Suden Pullistus kirjoitti...

Täällä ainaki tippa silimässä luetaan D. Maijanen historiikkia :)

Näätä kirjoitti...

Ootahan ku joskus riipasen pihapeli-historiikin...Nessuja menee.:D