lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hellelenkki

La 23.7.11

Määhän pyrin reenaan TOIMINNALLISESTI/REALITY BASED 3D GSP-TRAINING METHODILLA siksi, että oisin nopia, vahava, kestävä, ja nämä avut auttas mua hapettaan miestä painitatamilla....buahahaa, niinvissiin. Näitä hetkiä varten jumpataan, eli kun on hellekeli ==> vatsa sisään naama peruslukemilla speedoissa pullistelulenkille tuhannen biitsin kautta.:)

Noin tunnin jolokuttelu sisältäen uinnin Oulujoessa kohasta mistä en oo ennen jokkeen mennykkään. Noin zilijoona kertaa joessa uinu, nii oli iha ennenkuulumatonta aboriginaalille oululaiselle. Käet ja niskat jurmelissa oikeista töistä.

5 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Joo joo. Mutta kysymys:

Oon miettiny että ku kesken lenkin hyppää uimaan, nii eikö muka nivuset hitsaa ennennäkemättömän paljon märissä housuissa ku lähtee taas juokseen?

jlindenwood kirjoitti...

Tietenkin hitsaa, mutta se juokseekin jalat levällään kuin olisi jotain isompaakin jalkojen välissä ;)

Kaikki on tarkoin mietitty siis.

Näätä kirjoitti...

Buahaaa, "ei ollu kahella sormella kusemista!" :)

Trikkoot Suti trikkoot...Mulla on AINA trikoot (kokotykit/polovipitkät) alla oli reeni mikä tahansa, ja juostessa päällä FrankShorter-henkiset markettisortsit. Ei oo hitsannu. Plus ylleesä otan uinnin lenkin loppupuolella. Mutta jos kolitseissa juoksee niin sillo hitsaa.

Tikitalk kirjoitti...

Ei taija Näätä kuulua "timo jutila viis" kerhoon:)

Suden Pullistus kirjoitti...

Mullaki kyllä aina lyhyet trikkoot alla mutta luulen että silti hitsaa :( terveisin TomTom