perjantai 26. elokuuta 2011

Nyrkkeily ja muuta

Pe 26.8.11

Raksalta salille, missä hyppynaru ja n.20minsaa painonnoston tekniikkaa pikku painoilla (tempaus 40kg ja työntö 60kg). Jännä miten "rasvassa" paikat on ku päivän touhuaa oikeissa töissä, ei tarvi juuri lämmitellä ku liikeraat maksimissaan lähes heti.

Sitte alettiin Leppiksen joholla boksaileen, lämmöt, koulunyrkkeilyä ja taaksepäin mennessä lyömistä. Puolisen tuntia sparria, monta erää Henkan kans. Loppuerissä käsky oli, että pitää jo otella kunnolla, ja saatiin aikaan ihan melleviä myllyjä.:) Mutta ku mää lähen hyökkään wanderlei-monkey-puncheilla, nii sillo tahtoo pakettikin levetä, ja salin yhen teknisimmän nyrkkeilijän olllessa vastassa hintana on yleensä nyrkkiä päähän/mahhaan. Mmmmahtavaa.

Nyrkkeilyn päälle 21-15-9 sykkeellä, mutta iliman kelloa:
- Kisamahat
- Leka
- Punnerrus renkailla

Jeez. Tek-kee hyv-vää!
Polovetki on jo parempana! Vasemman tuomio ens viikolla...:/

Salilla oli muutama jannu herkistelemässä viikonloppuna Jyväskylässä oteltaviin ADCC-Lukkopainin SM-kisoihin sekä Naamalukko BJJ-kisoihin. Sawo Openin jäläkimainingeissa kesällä elättelin vielä pieniä toiveita, että josko sitä pikku huilin jäläkeen ohkasella herkistelyllä virittäs ittesä ottelukuntoon ja puolustamaan viime vuojen SM-pronssia. Mutta mutta...polovet vaatii nyt lepoa ja raksa on vienyt just niin palijo aikaa ku pelekäsin eli painitreeni ollut kesän ajan käytännössä nollassa. Kisat jää nyt väliin plääh.:( Katteellisena imin kissoihin valamistautumistunnelmaa ja jännitystä, onsiinä vaan sitä jotakin...Mutta aika hieno teksti synty tästä ku sain linkitettyä meikäläisen uran huippuhetket samaan kappaleeseen!:D Black belt in internettreineng.

Oulun CF-ykköstykki Tikitalk ja Esbåån brankkari Suti ovat valamistaumassa kans kisoihin, eli "Karjalan Kovin" crossfit-tsempaloihin Lappeenrannassa. Ja pitäähän Pohojosen MWE-miehillä + hangaroundeilla pelipaijat olla...;)


3 kommenttia:

Suden Pullistus kirjoitti...

Kröhöm, Vantaan. :)

Näätä kirjoitti...

Espoo, Vantaa, Munkkiniemi...eikö ne kaikki oo vaa Helsingin kaupunginosia? Niitä ossaa toisistaan erottaa. Toista se o täälä. Oulu, Haukipuas ja Kempyhän o iha eri huudeja.:)

Suden Pullistus kirjoitti...

Tuosta tuliki mieleen että kyllä harmittaa ku kyssyy joltaki täällä että mistä oot kotosin. Nii ne sanoo että oulusta. Ja sitte mää sanon että niin minäki. Nii yleensä sitte seuraavaksi se sanoo että " nii oikeastaan mää oon (pudasjärveltä, muhokselta, kiimingistä, kempledonista, jne jne.)
Eli ei oulusta mun näkövinkkelistä!