perjantai 12. elokuuta 2011

Nyrkkeily - Pään pelastaja

Pe 12.8.11

Viikon eka reeni tännään!

Raksan todellisuus iskenyt. Pihinä miehenä omat urakat painaa päälle, ja väännetty on aamusta iltaan. Ja loppua ei näy.:) Frauki sano, että mies laihtuu silimissä. No ompa kumma ku ukko sykkii koko päivän suunnilleen kahavin voimalla. Vaikka ressi painaa tuolta aika kovasti, niin ei siinä mitään vaan polovissa. Molemmat polovet napsuu ja tietyissä asennoissa (ei aina) kipuilee, eli ne kierukat siellä on vialla, tutkimukset ongoing..:( Tuo mun polovien tilanne ei hoitohistorian takia oo muutenkaan kaikista yksinkertasin vittuuuu....Kisahommat syksyltä oon nyt unohtanu kokonaan. Tönö pystyyn on tän kauen päätavote.

Tänään kummiski iltavappaa työmaalta ja Samulin nyrkkeilyterapiaan. Tekniikkaa, jonka päälle 6*3min sparria (osa tehtäväsparreja). Sähäkäkkyyttä, rytmiä, jalakojen liikettä ja etukättä haettiin. Henkan kans hyvä erä, teknisesti lähti ja lopussa oli jo ehkä WARin puolella mutta teknisesti.

Loppuun 40kg:lla
- 5 trusteria
- 1 Sumo mave + korkea vetoa
- 4 trusteria
- 2 SMKV
...
- 1 trusteri
- 5 SMKV

Ooh-la-laaaa että tekkee kamppailu nannaa ylikuormitetulle pääkopalle. Polovivitutuski helepotti ku ei nyrkkeilessä hiasta.

1 kommentti:

jlindenwood kirjoitti...

Mistä kohti sie pystyt vielä laihtumaan :D? Ukko on kuiva kuin 5 kesää kuivunu koivuhalko

Palaako lihas pois jo? Nuo polvivaivat on ikäviä. Onneksi kierukkavaiva ei ole monimutkainen homma, mutta kun mittariin tulee +50v. niistä saattaa olla vaivaa.